Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 16-01-2015 22:30   Güncelleme : 16-01-2015 22:30

BAŞKAN AKCAN’DAN AKYAZILI MÜZİSYENLERE YEMEKLİ TEŞEKKÜR

Belediye başkanı Hasan Akcan geçtiğimiz günlerde

BAŞKAN AKCAN’DAN AKYAZILI MÜZİSYENLERE YEMEKLİ TEŞEKKÜR

yine Belediyenin öncülüğünde gerçekleşen halk konserinde sesleri ve çaldıkları müzik aletleri ile katkı sağlayan Akyazılı müzisyenlere verdiği bir akşam yemeği ile düzenledikleri konsere katkı sağladıkları için bir teşekkür yemeği verdi.

 Yemek sonrası görüşlerini dile getiren Akyazılı müzisyenler, belediye başkanı Hasan Akcan’a hem düzenlediği halk konseri için hem de verdiği yemek için teşekkür ettiler ve bu tür organizasyonlarda çağrılmaları halinde hazır olduklarını söylediler.

 Belediye başkanı Hasan Akcan’da konuşmasında şunları söyledi “ Akyazı her bakımdan dinamik bir ilçedir. Bunu her platformda ispat etmiştir. İlçemizde yıllardan beri müziğe gönül verenlerle birlikte düzenlediğimiz halk konseri uzun yıllardan hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi. Bize bu güzelliği yaşatanlara hem teşekkür etmek, hem de bundan sonra yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için bu yemeği düzenlerdik. Katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ