Eğitim
Giriş Tarihi : 12-01-2017 13:42   Güncelleme : 12-01-2017 13:42

ÖĞRETMEN NEVRUZ BANOĞLU’NUN ADI OKULLA YAŞAYACAK

İlçemiz TOKİ evleri yanında bulunan Akyazı İlkokulunun adı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

ÖĞRETMEN NEVRUZ BANOĞLU’NUN ADI OKULLA YAŞAYACAK

İlçemiz  TOKİ evleri yanında bulunan Akyazı İlkokulunun adı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 12.12.2016 tarih ve 314 Sayılı Komisyon kararı ve bu kararın Valilik tarafından da onaylanması ile Sakarya ve özellikle de doğum yeri olan ve yıllarca da öğretmen olarak görev yaptığı Akyazı’ya yaptığı yardımlar, bağışlar ve yaptırdığı eserlerle tanınan ve son alarak da Sakarya Valiliği ile yaptığı protokol sonrası Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladığı 7 otomobil ile gündeme gelen Akyazılı emekli öğretmen Nevruz Banoğlu olarak değiştirildi.

 Akyazı’da yaptığı bağış ve yardımlar nedeniyle hayli sevilen ve şu anda İstanbul Kadıköy’de yaşamını sürdüren Emekli Öğretmen Nevruz Banoğlu’nun isminin Akyazı İlkokulu’na verilmesi hem eğitim camiasında hem de İlçe genelinde  sevinçle karşılandı.

 Akyazılılar Emekle Öğretmen Revruz Banoğlu için eli açık, kalbi güzel ve yardım yapmayı seven çok değerli bir hemşehrimizidir. Saygıdeğer hemşehrimizin bugüne kadar yaptığı yardım ve bağışlarına ekonomik gücü yettiği müddetçe yenilerini ekleyeceğine adımız kadar eminiz. Son yaptığı bağış çok anlamlıdır. Kendisine hemşehrileri olarak teşekkür ediyoruz dediler. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ