Akyazı Akbalık Ayşecik Yağlı Pehlivan güreşlerinin ağası İdris Caymaz, bu yıl yapılacak güreşlerde başpehlivan olacak güreşçiye lüks bir otomobil değerinde altın kemer takacağını açıkladı.
Sporun ve özellikle de yağlı güreşlerin hamisi konumunda olan ve bu yıl üçüncü kez Akyazı Akbalık Ayşecik Güreşlerinin ağalığını üstlenen İşadamı İdris Caymazın bu açıklaması başa soyunacak olan güreşçiler arasında heyecan yarattı.
BELEDİYEDEN DE ALTIN KEMER BEKLENİYOR
Bilindiği gibi yağlı güreşlerde üç yıl üst üste ağalık yapanlara altın kemer TAKILMASI ADETTENDİR. Bu nedenle bu yıl yapılacak olan güreşlerde üçüncü kez ağalık yapacak olan İdris Caymaza güreşlerin sahibi konumunda olan Akyazı Belediyesinden altın kemer takılıp takılmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.



























