Eğitim
Giriş Tarihi : 22-08-2020 00:14   Güncelleme : 22-08-2020 00:14

AKYAZI NİLÜFER HATUN MTAL BATAKKÖYDEKİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kurulduğu tarihten beri Akyazı Cumhuriyet Mahallesindek, Akyazı Orta Okulundan boşalan

AKYAZI NİLÜFER HATUN MTAL BATAKKÖYDEKİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

 

Kurulduğu tarihten beri Akyazı Cumhuriyet Mahallesindek, Akyazı Orta Okulundan boşalan binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   Batakköy Mahallesi Batakköy Caddesi  No:196/1  nolu adresinde yapımı tamamlanan yeni binasına taşındı. Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren eğitim öğretime devam edecektir..

 Aynı şekilde Okul bünyesindeki Uygulama Anaokulu da aynı bahçe içinde yapılan müstakil yeni binada eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecektir.

Okul Müdürlüğünden alınan bilgiye göre  Okulla ilgili işlemler (tercih, yeni kayıt, nakil ve Anaokulu işlemleri vb.) artık okulun yeni adresinden gerçekleştirilecektir. 

ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL İBRAHİM SERT ANADOLU LİSESİ KIZ MESLEK LİSESİNDEN BOŞALAN BİNAYA TAŞINACAK

Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin taşınması ile boşalan binaya ise Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu lisesi taşınacak. Bilindiği gibi Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim sert Anadolu lisesi yeniden yapılmak üzere yıkılmış, okul geçtiğimiz yıl 2. Dönem Cumhuriyet Orta okulunda eğitime devam etmişti.

 

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ