Eğitim
Giriş Tarihi : 19-03-2022 16:06   Güncelleme : 19-03-2022 16:06

OKUMAYI ÖĞRENDİLER BAYRAM YAPARAK KUTLADILAR

Akyazı İnönü İlkokulu birinci sınıfları okulların kapanmasına ikibuçuk ay kala okumayı

OKUMAYI ÖĞRENDİLER BAYRAM YAPARAK KUTLADILAR

 

Akyazı  İnönü İlkokulu birinci sınıfları okulların kapanmasına ikibuçuk ay kala okumayı öğrenmenin mutluluğunu düzenlenen okuma bayramı ile hem anne babaları ve hem de öğretmenleri ile paylaştılar.

Akyazı Kız İmam hatip Anadolu Lisesinin Batakköy mahallesindeki salonunda gerçekleşen okuma bayramı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Okul Müdürü Cuma Gökhan Dilek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından  1-A sınıfı öğretmeni Faruk Kırılma, 1B sınıfı öğretmeni Mürüvvet Abalı, 1C sınıfı öğretmeni Mustafa Dilli  VE 1D Sınıfı öğretmeni Merve İçten öğrencileri ile birlikte hazırladıkları gösterilerini velilerine başarı ile sunarken salonu tıklım tıklım dolduran velileri tarafından bol bol alkışlandı.

İlk olarak İstiklal Marşı’nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy  anıldı. O’nun fotoğrafı altında İstiklal Marşının 10 kıtası öğrenciler tarafından okundu.

Gece Yahya Gürbüz ve Zeynep Işın Atik’in profesyonel sunuculara taş çıkartırcasına başarı ile sunduğu esprileri ile  de velilerini kahkaya boğdukları gece daha sonra  bir veli toplantısında nelerin konuşulduğu  öğrenciler tarafından başarı ile dramatize   edildi. Okuma ile ilgili çeşitli karaografilerin sergilendiği Okuma bayramı sonunda öğrenciler öğretmenlerinin elinden başarı belgesi ve madalyalarını aldılar.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ