Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-04-2024 22:00

MANGIROĞLU VE ULUKÖYLÜ AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

​​​​​​​Akyazı ilçesinin  köklü ailelerinden Mangıroğlu ve Uluköylü aileleri evlatlarını düzenledikleri muhteşem bir düğün töreni ile  başgöz ederek  akraba oldular.

MANGIROĞLU VE ULUKÖYLÜ AİLELERİNİN MUTLU GECESİ

Akyazı ilçesinin  köklü ailelerinden Mangıroğlu ve Uluköylü aileleri evlatlarını düzenledikleri muhteşem bir düğün töreni ile  başgöz ederek  akraba oldular.

Akyazı Çarşı içi kırtasiyeci esnaflarından  Osman- Hacere Mangıroğlu  çiftinin yakışıklı delikanlısı OĞUZHAN MANGIROĞLU ile Süleyman- Emine çiftinin güzel kızları SEMANUR ULUKÖYLÜ Yağcılar Mahallesi Park 54 düğün salonunda düzenlenen kalabalık bir davetli önünde birbirlerine evet diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftlerin nikahlarını Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan Kıydı. Hayırlı olsun dedi ve mutluluklar dileyerek Evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

Düğün sahipleri mutluluklarını paylaşmak üzere cemiyetlerine iştirak eden davetlileri ile yakından ilgilenerek güzel bir ev sahipliği yapmanın gayreti içinde oldular.

BİZİM AKYAZI AİLESİ OLARAK GENÇ ÇİFTLERE KURACAKLARI YENİ YUVALARINDA  SAĞLIKLI, MUTLU BİR HAYAT SÜRMELERİ TEMENNİSİ İLE  SAADETLER DİLERİZ.

 

 

 

 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı