Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 09-09-2015 21:37   Güncelleme : 09-09-2015 21:37

EFSANE KAYMAKAM AKYAZI’YA GELDİ

Eski Akyazı Kaymakamı bugünün İstanbul Vali yardımcısı Cemalettin Özdemir Akyazı’ya gelerek dostları ile buluşup hasret giderdi.

EFSANE KAYMAKAM AKYAZI’YA GELDİ

Akyazı’nın efsane lakaplı Kaymakamı Cemalettin Özdemir beraberinde eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar ve onun görev yaptığı yıllarda Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapan inşaat mühendisi Cevdet Akbaş olduğu halde İlçe Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballıya da bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 Bilindiği gibi 1998-2003 yılları arasında Akyazı Kaymakamı olarak görev yapan ve asrın depremini Akyazı’da yaşayan ve o depremde yaptığı çok başarılı çalışmalar ve yıkılan bir İlçeyi çok kısa sürede ayağa kaldırma başarısı gösteren ve bu çalışmalarından ötürü de Akyazılılar tarafından efsane lakabı ile anılan Kaymakam Cemalettin Özdemir Gaziantep Vali yardımcısı iken son atamalarda İstanbul Vali yardımcılığı görevine getirilmişti.

İşte o başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü Akyazılılar efsane Kaymakamlarını unutmuyorlar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ