Vefat
Giriş Tarihi : 04-02-2020 17:39   Güncelleme : 04-02-2020 17:39

AHMET KINAL DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Akyazı Yeni Mahallede ikamet etmekte olan tedavi gördüğü Akyazı Devlet hastanesinde hayatını

AHMET KINAL DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

 

Akyazı Yeni Mahallede ikamet etmekte olan tedavi gördüğü Akyazı Devlet hastanesinde hayatını kaybeden 94 yaşındaki Ahmet Kınal dualarla toprağa verildi.

Yıllarca Akyazı Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Başkanlığı, Akyazı Belediye Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Ahmet Kınal’ın vefatı sevenleri ile birlikte Akyazılıları da üzüntü içinde bıraktı.

ilçemiz Yunus Emre Mahallesi halkından Kudret Kınal’ınbabası,Yusuf, Ahmet merhum Süleyman ve Osman Kınal’ın Amcaları,Hayati Erdem, OsmanYılmaz,İbrahim Sezer ve merhum Mithat Özsoy’un Kayınpederleri olan Ahmet Kınal’ın cenazesi bu gün Gazi Süleyman Paşa Camiinde öğlen sonrası kılınan cenaze namazının ardından merkez mezarlığında dualarla toprağa verildi.

 

Ahmet Kınal’ın cenaze törenine Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Belediye Başkan yardımcıları, STK Başkan ve Yöneticileri, Mahalle Muhtarları, Kınal ailesinin yakınları ile çok kalabalık cemaat katıldı.  

Merhum Ahmet Kınal’a Allah’tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. BİZİM AKYAZI

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ