Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-01-2019 06:35   Güncelleme : 03-01-2019 06:35

AKYAZI CHP İYİ PARTİYLE DİRSEK TEMASINDA

CHP Akyazı İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi için hazır

AKYAZI CHP İYİ PARTİYLE DİRSEK TEMASINDA

 

CHP Akyazı İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi için hazır olduklarını ve aday açıklanması konusunda da İYİ Parti Akyazı İlçe başkan Servet Top ve İlçe teşkilatı ile dirsek temasında olduklarını söyledi.

Mart 2019 da yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimine CHP ve İYİ parti olarak hazır olduklarını, İYİ Partili yöneticilerle bu konu üzerinde sık sık bir arkaya geldiklerini, önümüzdeki günlerde de bir kez daha bir araya gelip aday isminin netleştirileceğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, 31 Mart seçiminde çok iyi bir adayla Akyazılı hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Başarılı bir sonuç alacağımızı umut ediyorum ve bunu başarmak içinde gece gündüz demeden İYİ Partili kardeşlerimizle çalışacağımızı şimdiden ifade etmek istiyorum dedi.

Her ne kadar CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu yaptığı açıklamasında aday ismi vermemişte olsa edinilen bilgiye göre CHP ve İYİ Partinin ortak adayının bir önceki yerel seçimde MHP’den belediye başkan adayı olan Bahattin Dertlioğlunun olacağı söyleniyor.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ