Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 20-10-2018 01:03   Güncelleme : 20-10-2018 01:03

SELÇUK YAŞAR :GÖREV VERİRLERSE HAZIRIM

Selçuk Yaşar aslen Akyazılı. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başarılı ve de çalışkan bir elemanı

SELÇUK YAŞAR :GÖREV VERİRLERSE HAZIRIM

 

Selçuk Yaşar aslen Akyazılı. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başarılı ve de çalışkan bir elemanı. 31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli seçimlerde adı Akyazı Belediye başkanlığı aday adaylığı için geçen isimlerden biri.

Selçuk Yaşar Sitemiz temsilcisi Salim Özyılmaz’ı geçtiğimiz hafta sonu evinde ziyaret ederek çalışma hayatını ve de yapılacak olan mahalli seçimlerle ilgili düşüncelerini anlattı.

Selçuk Yaşar 15 yılı aşkın bir zamandır İstanbul Büyükşehir belediyesinde görev yaptığını belirterek, bu süre içinde belediyecilik konusunda hayli bilgi ve tecrübe sahibi oldum. Şayet bana bu konuda bir görev tevdi edilirse görevden kaçmam ve verilen görevi en iyi şekilde yapabilmek için kollarımı sıvar şimdiden çalışmalarıma başlarım dedi.

Ben Akyazılıyım ve doğduğum, çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bu güzel İlçeme hizmet etmek isterim. Belediyecilik benim çalışma alanım içinde. Yukarıda da ifade ettiğim gibi görev verilmesi halinde bende bütün bilgilerimi, becerilerimi ve projelerimi ortaya koyar el ve gönül birliği içinde bunları hayata geçirmek için gayretimi en üst düzeye çıkarırım. Bunu yapabileceğime olan inancım tamdır diyen Selçuk Yaşar, bütün bu söylediklerim bana görev tevdi edilmesi halinde olabileceklerdir diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ