Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 07-10-2018 20:49   Güncelleme : 07-10-2018 20:49

AKYAZI DERBYSİ AS AKYAZISPORUN 6-0

Süper Lig B Grubu’nda Alaağaçspor ile As Akyazıspor ikinci hafta maçında

AKYAZI DERBYSİ AS AKYAZISPORUN 6-0

 

Süper Lig B Grubu’nda Alaağaçspor ile As Akyazıspor ikinci hafta maçında Akyazı Stadı’nda kozlarını paylaştı.  Sarı-siyahlı takım her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 6-0 galip ayrıldı.

0-6

As Akyazıspor, Süper Ligin ikinci haftasında derbi maçta Alaağaçspor ile Akyazı Stadı’nda karşılaştı. Maça etkili başlayan sarı-siyahlı takım ilk yarıyı 26’da Bünyamin, 30’da Batuhan ve 45’te Muhammet’in golleriyle 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iyi oyununu sürdüren sarı-siyahlı takım 60’da Beytullah, Dk.75’de Zafer ve 89’da Efendi’nin golleriyle sahadan 6-0 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu. 

Az sayıda seyircinin izlediği maç  As Akyazı’nın üstünlüğü ile geçerken Alaağaçspor için daha sezonun başında tehlike çanları çalmaya başladı.

 

Alaağaçspor: 0

As Akyazıspor: 6

Saha: Akyazı

Hakemler: Hakan Atlı** Hakan Canyılmaz** Y.Aytekin Atabek**

Alaağaçspor: Murat** Uğur** Soner** Erdi** Berkay** (Emre*) Bahadır** Erol** (Ertuğrul*) Mustafa** (Ümit*) Veysel** Tuna** Enes**

Antrenör: Ahmet Yalçın

As Akyazıspor: Muhammet*** Cavit*** Hasan*** Beytullah*** Batuhan*** Emre*** (Efendi**) Muhammet*** Bünyamin*** Oğuzhan*** Mustafa*** (Berkay**) Muhammet A.*** (A.Zafer**)

Antrenör: Murat Özkan

Goller: Dk.26 Bünyamin, Dk.30 Batuhan, Dk.45 Muhammet, Dk.60 Beytullah (Pen), Dk75 Zafer, Dk.89 Efendi (As Akyazıspor)

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ