Eğitim
Giriş Tarihi : 02-11-2017 10:20   Güncelleme : 02-11-2017 10:20

BAŞKAN AKCAN MADANOĞLU ORTAOKULUNA HEDİYELERLE GELDİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan beraberinde Akyazı ve Büyükşehir

BAŞKAN AKCAN MADANOĞLU ORTAOKULUNA HEDİYELERLE GELDİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan beraberinde Akyazı ve Büyükşehir belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çetin Sarı olduğu halde Madanoğlu Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Madanoğlu Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinden Sadık Ziya Sarı’nın daveti üzerine gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Akcan, 8.sınıfın tüm öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti ve onlarla sohbet etti, hediyeler verdi ve sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın yaptığı davete icabet etmesinin kendisini, öğrenci arkadaşlarını, öğretmenlerini ve okul idaresini memnun ettiğini belirterek, bu ziyarette başkanımızdan okulumuz önünde araçların hızla geçmesini önleme amaçlı olarak tümsek yapılmasını istedim ve kendileri beni kırmadı ve telefonla Fen İşlerine verdiği talimat sonrasında isteğimiz olan tümsekleri yaptırdı. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da kendisinin de bir eğitimci olduğunu belirterek, yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkmak, onların haklı isteklerini yerine getirmek bizim yapmamız gereken görevlerden ilk sırada yer alanıdır. Aldığım davet üzerine geldiğim Madanoğlu Ortaokulunda 8.sınıfta okuyan tüm öğrencilerimizi sınıflarına girerek görüşme, konuşma ve de anılarımı tazeleme imkanı buldum. Hem beni davet eden yavrumuza, hem idareci ve öğretmen kardeşlerime, hem de beni sıcak bir şekilde karşılayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum ve kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum dedi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Akyazı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ömer Çetin Sarı’nın ziyaretinde Madanoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Çakmak ile Müdür yardımcısı Ümit Sayın ev sahipliği yaptı. 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ