Eğitim
Giriş Tarihi : 25-05-2017 23:12   Güncelleme : 25-05-2017 23:12

ÜLKÜCÜ GENÇLER ALİ KINIK’LA COŞTU

Akyazı Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.cısı düzenlenen

ÜLKÜCÜ GENÇLER ALİ KINIK’LA COŞTU

Akyazı Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.cısı düzenlenen Gençlik Şöleni birbirinden değerli sanatçıların ve siyasilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Akyazı Atatürk Spor Salonunda yapılan şenliğe katılanlar muhteşem bir gece yaşadı.

Sunuculuğunu Aybüke Bak’ın yaptığı Gençlik Şöleni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu kürsüye çıkarak konuşmasını yaptı. Sofuoğlu konuşmasında şunları söyledi “ Değerli Teşkilat Başkanlarım, Ocak başkanlarım, Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerim, Ülkü Ocakları üyeleri, Asenalar ve davetliler geleneksel gençlik şölenimize hoş geldiniz. Vatanımız bir, Atamız bir, Andımız birdir. Kuzeyden güneye, batıdan doğuya tek milletiz. Bunları ifade etmekten de gurur duyuyorum” Sofuoğlu’nun ardından kürsüye Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Mete Çakı çıktı. Çakı konuşmasında geceyi düzenleyenlere teşekkür etti ve Akyazılı ülküdaşlarımla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi ve konuşmasını Allah’ın selamı ve bereketi üzerinize olsun diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından Esra Badem, Aybüke Bak ve Zeynep Yıldırım kürsüye çıkarak gecenin anlamına uygun şiirlerini  okudular.

Şiirlerin ardından açık arttırmaya geçildi. Akyazı Ülkü Ocaklarının belirlemiş olduğu bir hediye açık arttırmayla sahibini buldu. Hediye Akyazı Asena teşkilatına verildi.

Hediye takdiminin sonrasında beklenen an geldi ve ünlü dava şarkıcısı Ali Kınık sahne aldı. Büyük bir alkış tufanı eşliğinde sahneye çıkan Ali Kınık, söylediği şarkılarla geceye katılanları coşturdu. Gençler, Ali Kınık’ın şarkılarına eşlik ederek adeta kendilerinden geçtiler. Gecenin en duygulu anı ise sanatçı Ali Kınık’ın Ülkü Ocakları eski başkanlarından merhum Talip Akçay anısına “Koca Reis” şarkısını söylediği andı.

 

Akyazı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Gençlik Şölenine MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba’da katıldı. Açba’nın Ali Kınık tarafından seslendirilen şarkılara eşlik etmesi ve neşeli hali salonu dolduran MHP ve Ülkücüleri sevindirdi.

Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve Akyazılı Ülkücülerle birlikte MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu’nun ev sahipliği yaptığı geceye MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tan Kal, MHP Geyve İlçe başkanı Şerafettin Kaya, Hendek İlçe başkanı Turgut Babaoğlu, Karapürçek İlçe başkanı Mustafa Odabaş, Akyazı İlçe eski Başkanı Ahmet Birinci, Adapazarı İlçe Başkan yardımcısı Fatih Dikici, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Mete Çakı, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Pamukova Ülkü ocakları Başkanı Umut Gül, Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı Murathan Açıkgöz, Geyve Ülkü Ocakları Başkanı İlyas Özdemir, Taraklı Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Bulut, Akyazı Güven-İş Sendikası başkanı Oğuzhan Kuyu, Akyazı MHP Meclis üyeleri Murat Öz, Ruhi Yılmaz, Harun Köymen ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ