Eğitim
Giriş Tarihi : 19-09-2016 22:55   Güncelleme : 19-09-2016 22:55

YENİ ÖĞRETİM YILI BAŞLADI OKULLAR CIVIL CIVIL

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı bugün başladı.

YENİ ÖĞRETİM YILI BAŞLADI OKULLAR CIVIL CIVIL

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı bugün başladı. Yeni öğretim yılının başlaması dolayısı okullarımızda çeşitli törenler düzenlendi. Ayrıca yönetmelik gereği olan ve okulların açıldığı ilk hafta kutlanmakta olan İlköğretim haftası da düzenlenen törenle başlamış oldu.

İlköğretim Haftası dolayısı ile Atatürk anıtı önünde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ardından törene katılan okul müdürleri öğretmenler ve öğrencilerle birlikte topluca İstiklal Marşı okundu.

İlköğretim Haftası dolayısı ile Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulunda da bir tören düzenlendi. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okulması ile başladı.

Ardından Okul Müdürü Erdal Erdinç yeni öğretim yılının başlaması dolayısı ile velilerine, öğrencilerine ve törene akatılanlara hoş geldiniz dedi ve 15 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim müdürü Recep Özdemir de  konuşmasında 15 Temmuz şehitlerinirahmetle andı ve gazilere de acil şifa dileğinde bulundu. Özdemir 15 Temmuz darbe girişiminidetayları ile anlatırken milletimizin bu gibi olayları bir daha yaşamaması için temennilerde bulunarak velilere ve öğretmenlere de çocuklarımızı en iyi bir şekilde yetiştirmemizde sizlere önemli görevler düşmektedir. Dedi Özdemir yeni öğretim yılının huzurlu ve başarılı bir yıl olması dileği ile konuşmasını tamamladı.

Konuşmalardan sonra 4. Sınıf öğrencileri okula yeni başlayan kardeşlerine birer hoşgeldiniz çiçeği verdi.

Törende daha sonra öğrenciler hafta ile ilgili konuşmalar yaptılar ve şiirlerini okudular. İlköğretim haftası hafta boyunca okullarda çeşitli .etkinliklerle kutlanacak

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ