Eğitim
Giriş Tarihi : 21-06-2016 10:14   Güncelleme : 21-06-2016 10:14

BİLGİ ve KÜLTÜR EVİ YAZ KURAN KURSU KAYITLARI BAŞLADI.

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü işbirliği ile Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde ilk ve ortaokula giden

BİLGİ ve KÜLTÜR EVİ YAZ KURAN KURSU KAYITLARI BAŞLADI.

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü işbirliği ile Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde ilk ve ortaokula giden öğrencilere hem yaz tatillerinin faydalı geçmesi hem de kelamların en güzeli Kuran-ı Kerim öğrenmeleri için kayıtlar alınmaya başlandı.

Kelamların en güzeli olan Allah’ın kelamlarının yazılı olduğu yüce Kuran-ı Kerim’i daha şimdiden çocuklarımıza öğretmek, anlatmak, dini bilgilerle birlikte gerekli dini eğitimlerde vermek her anne ve babanın muhakkak görevlerinden biri olduğundan bu görev için anne ve babalara yardımcı olmak üzere harekete geçen Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde Kuran kursu vermek üzere kayıt almaya başladı.

Yarın başlayacak Yaz Kuran kayıtlarını yaptıran öğrenciler hafta içi her gün sabah saat 09.30 ile öğlen 12.45 arasında Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi sınıflarında müftülük tarafından verilen branşında eğitmenler eşliğinde Kuran-ı Kerim ve Dini Bilgiler dersi almaya başlayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu Kuran kursu 9 hafta boyunca 26 Ağustos’a kadar sürecek ve sadece ilkokul 1,2,3,4,5,6,7,8. sınıfa  giden öğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin velileri öğrencilerin nüfusları ile birlikte kayıt müracaatlarının alındığı Akyazı çarşı içi merkezde bulunan Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evine şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

 Telefonla Bilgi Almak için : 0264 418 14 24

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ