Saglık
Giriş Tarihi : 13-05-2016 19:21   Güncelleme : 13-05-2016 19:21

HEMŞİRELER HAFTASINDA ÇİFTE KUTLAMA

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan hemşireler haftası nedeniyle

HEMŞİRELER HAFTASINDA ÇİFTE KUTLAMA

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan hemşireler haftası nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesinde çifte kutlama yapıldı.

İLK KUTLAMA BAŞHEKİMLİKTEN

Hemşireler günü münasebetiyle Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri kutlama programı konuşmalarla başladı. Hastane toplantı salonunda gerçekleşen programda kürsüye ilk olarak Akyazı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz yaptı ve düzenlenen anlamlı günlerine katılanlara teşekkür etti ve hastanede çalışan tüm hemşirelerin günlerini kutladı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar’da düzenlenen kutlama programında yaptığı konuşmada hemşirelerimiz sağlıkta olmazsa olmazlardandırlar. Onların mesleğimize ve insan sağlığı için sarf ettikleri emek ve gayretler her zaman takdire şayandır dedi ve sözlerini “ Hemşirelerimizin bu anlamlı günlerini yürekten kutluyorum” diyerek tamamladı.

Toplantıya katılan Op. Dr. Burhan Gencer’de yaptığı konuşmada hemşirelik mesleğinin çok anlamlı ve kutsal olduğunu söyledi ve onlar bizlerin gözü kulağı, kısaca her şeyimizdirler dedi.

Mesleklerine yıllarını vermiş olan ve abla konumunda olan hemşirelerin yaptıkları konuşmaların ardından kendilerine hastane yönetimi tarafından hazırlanan plaket takdimi yapıldı.

Daha sonra Başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar, Başhekim yardımcısı Dr. Savaş Taşkıran, İdari ve Mali İşler Müdürü Ayla Soylu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz, düzenlenen kutlama programına katılan hastane doktorları ile hemşireler birlikte hazırlanan pastayı nice yıllara dileklerini sunarak kestiler. Hastane personeli daha sonra yemekhaneye geçerek birlikte yemek ve kestikleri pastayı yemenin mutluluğunu yaşadılar.

İKİNCİ KUTLAMA BASIN MENSUPLARINDAN GELDİ

Devlet Hastanesinde düzenlenen kutlama programına Akyazı’da görev yapan basın mensupları da katıldı. Gazeteciler adına kürsüye gelen Salim Özyılmaz, hemşirelerin kutsal bir görev yaptıklarının altını çizdi ve sözlerini şöyle sürdürdü “ Bizler sizleri gönülden ve yürekten seviyoruz. Mesleğinizin zorluğuna rağmen hastalarınızın yanlarına gittiğinizde şartlar ne olursa olsun onlara sürekli olarak gülen yüzlerinizle yaklaşmanız sizin kutsallığınızı doruklara çıkarmaktadır. Bizler işte bu güzel davranışlarınızdan ötürü sizi yürekten seviyoruz. Dünya Hemşireler gününüzü hastane yönetimi gibi basın mensupları olarak bizde kutluyoruz. Nice yıllara mutluluk ve sağlık içinde ulaşmanız en büyük temennimizdir. Sizleri seviyoruz ve zaten öz verili çalışmalarınız, daima gülen yüzleriniz yüzünden sizi sevmek ve saymak zorunda olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz”

Remzi Armağan ile Ömer Dere gazetecilerin getirdiği çiçeği ve pastayı hemşireler adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz’e verdiler.

Düzenlenen kutlama programına Akyazı’da görev yapan gazetecilerden Salim Özyılmaz, Alaattin Onur, Ali Yıldırım, Remzi Armağan, Ömer Dere ve Ömer Uğur katılan isimler oldular.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ