Eğitim
Giriş Tarihi : 13-10-2015 10:22   Güncelleme : 13-10-2015 10:22

BAŞKAN AKCAN’DAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ’NDE

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan 205-2016 öğretim yılında faaliyete geçen

BAŞKAN AKCAN’DAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ’NDE

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan 205-2016 öğretim yılında faaliyete geçen Akyazı Eski Devlet Hastanesi binasında engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Akyazı Özel eğitim ve uygulama merkezine ziyarette gerçekleştirdi.

 Engelli öğrencilerin eğitim faaliyetlerinin devamını sağlamak amacıyla Akyazı Eski Devlet Hastanesi binasında 8 dersliği 16 öğretmeni ve ilk ve orta öğrenim düzeyindeki 39 engelli öğrenciye eğitim hizmeti veren Akyazı Özel Eğitim ve Uygulama merkezine ziyarette bulunan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, tek tek bütün sınıfları gezerek öğrencilere ziyarette bulundu. Karşılarında Akyazı belediye başkanını gören öğrenciler oldukça heyecanlanarak Başkan Akcan’a yoğun ilgi gösterdiler. Öğrencilerin bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’da onlara sarılarak sevgi gösterdi. Öğrencilerle karşılıklı konuşan ve onları dinleyen Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan daha sonra Akyazı Özel eğitim ve uygulama merkezi müdürü Uğur Arslan’ı da makamında ziyaret ederek okul hakkında bilgiler aldı.

 Akyazı Özel eğitim ve uygulama merkezi müdürü Uğur Arslan ile birlikte yapılan görüşmenin ardından eğitim merkezinde öğrenim gören öğrenci velileri ile de görüşen  Başkan Hasan Akcan öğrenci velilerinden gelen talepleri dinledi. Okul için gerekli ihtiyaçların karşılanması noktasında ellerinden gelen her şeyi yapacağına dair öğrenci velilerine söz veren Başkan Akcan özellikle okul dışında öğrenci velileri için bekleme yeri ve hem öğrenci velileri hem de öğretmenler için mescit yapımı ile ilgili gelen talebin de hemen yerine getirileceğinin sözünü verdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ