Eğitim
Giriş Tarihi : 19-08-2015 10:45   Güncelleme : 19-08-2015 10:45

BİLGİ KÜLTÜRDE KAYITLAR BAŞLADI

Akyazı Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan

BİLGİ KÜLTÜRDE KAYITLAR BAŞLADI

Akyazı Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan Bilgi ve Kültür Evi’nde 2015-2016 eğitim dönemi için 5-6-7-8.sınıflar için Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilimler, İngilizce ve Fen Bilgisi alanlarında kayıtlar başladı.

Bünyesinde barındırdığı uzman kadrosuyla yetiştirdiği öğrencilerinin TEOK’da yüzde 99 oranında başarı elde ettiğine dikkat çeken Bilgi ve Kültür Evi yetkilileri, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak ve yetiştirdikleri öğrencilerini Fen Lisesi, Anadolu Liseleri başta olmak çeşitli liselere yerleştirmek için olağanüstü bir gayretin içinde olacaklarını açıklamaları dikkat çekiciydi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Eğitim ve Öğretim bizim için her zaman öncelik taşıyor. Öğrencilerimizi başarılı bir öğrenci durumuna getirmek bizim asli görevlerimizden biridir. Bu bilinçle çalışıyoruz ve çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz”

Değerli uzman kadromuz tarafından yetiştirilen çocuklarımızın yapılan TEOK sınavlarında yüzde 99 gibi çok önemli bir orana ulaşması bizimle birlikte ailelerini de son derece sevindirmiş ve mutlu etmiştir diyen Belediye Başkanı Hasan Akcan, bu hizmetlerini bu eğitim ve öğretim yılında da sürdüreceklerini ve başarı oranlarını yüzde yüze çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Akyazı Bilgi ve Kültür Evi yetkilileri kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin bizzat kendilerinin müracaat etmeleri gerektiğini hatırlatarak, iletişim telefonumuz 0 264 418 14 24, adresimiz ise Ömercikler Mahallesi Çarşı için 8006 sokak No=5 adresinde faaliyet gösterdiklerini  ve kayıt için s on tarihin ise 02.10.2015 olduğunu yaptıkları açıklamada belirttiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ