Eğitim
Giriş Tarihi : 03-03-2015 22:30   Güncelleme : 03-03-2015 22:30

ANADOLU LİSESİNDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MORAL KAHVALTISI

Akyazı Anadolu Lisesi Okul aile Birliği bu yıl üniversite sınavına girecek olan 12. sınıf öğrencilerine bir moral kahvaltısı verdi.

ANADOLU LİSESİNDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MORAL KAHVALTISI

Altındere Alabalık tesislerinde verilen kahvaltıya 12. sınıfta öğrenim gören 99 öğrenci, okul Müdürü Yılmaz Ersoy öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kaliç katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kaliç  önümüzdeki günlerde sınava girecek olan son sınıf öğrencilerini sınav stresi sarmış durumda. Okul Aile Birliği olarak onların bu durumunu göz önüne aldık ve stres ortamından uzaklaştırmak ve moral desteği vermek için sabah kahvaltısında bir araya getirdik. Öğrencilerimize girecekleri sınavda şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Okul Müdürü Yılmaz Ersoy da yaptığı konuşmada Sevgili öğrenciler bu gün burada sizlerle bir araya gelmemizin sebebi sizleri biraz olsun sınav ortamından uzaklaştırmak, sınav kaygınızı biraz olsun hafifletmek içindi. Umarız sizi biraz olsun rahatlatabiliriz. Biz sizlerin şu an içinde bulunduğunuz  ortamı  çok iyi anlıyoruz. Bizlerde bu yoldan geçtik. Ailelerinize karşı olan sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için de büyük bir gayret içindesiniz. Sınavda başarılı olmak için elinizden geleni yapacaksınız. Ancak sınav kazanamazsanız her şeyin sonu olmayacak. Hayat devam ediyor, ben de ilk yıl sınavı kazanamayanlardan biri idim. Yeniden hazırlanıp 2. yıl kazandım ve okulumu bitirdim. Şimdi sizlerle birlikteyim. Siz elinizden geleni yapın. Takdiri Allaha bırakın dedi.

Müdür Yılmaz Ersoy Kahvaltıyı düzenleyen okul Aile Birliği başkan ve yöneticilerine de teşekkür etti.

Öğrencilerin de duygularını ifade ettiği kahvaltı neşe içinde cereyan etti. Topluca çektirilen hatıra fotoğrafı sonrası okula dönüldü.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=652858771527429

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ