Eğitim
Giriş Tarihi : 13-01-2015 18:42   Güncelleme : 13-01-2015 18:42

BELEDİYE BAŞKANI AKCAN CUMHURİYET ANA OKULUNU ZİYARET ETTİ.

Akyazı’nın aynı zamanda bir eğitimci olan Belediye Başkanı Hasan Akcan

BELEDİYE BAŞKANI AKCAN CUMHURİYET ANA OKULUNU ZİYARET ETTİ.

belediye çalışmaları sırasında fırsat buldukça okul ziyaretleri gerçekleştirerek öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle sohbetlerde bulunuyor ve dertlerini dinliyor.

 Belediye Başkanı Akcan’ın bu günkü durağı Akyazı Cumhuriyet Ana Okulu idi. Ekibi ve hediyeleri ile birlikte Cumhuriyet ana okuına gelen Başkan Akcan ilk önce Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu ile bir süre sohbet etti.

Okul Müdürü Çabukoğlu okulunu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek okulu ve çalışmaları hakkında başkan Akcan’a bilgi verdi.

Cumhuriyet Ana okulunun gerek Sakarya’da ve gerekse Türkiye’nin örnek ana okullarından biri olduğunu öğrenmekten mutluluk duyduğunu söyleyan Belediye Başkanı Hasan Akcan okul öncesi eğitimin ne denli önemli olduğunu belirterek şu anda ilçede iki olan bağımsız ana okul sayısının hızla artırılması gerektiğini, gelecek yıl Emekli öğretmen Nevruz Banoğlu’nun katkıları ile bağımsız ana okulunun üç olacağını söyledi.

 Eğitimin olmazsa olmazlarımızdan biri olduğunun altını çizen Akcan İlçemizdeki eğitim seviyesinin özlenilen noktada olmadığını belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yoldaki çabalarına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Akcan okulun bayan öğretmenleri ile de görüşerek 9 Mart Dünya kadınlar günü dolayısı ile kadınlar için düzenlemeyi düşündükleri programda destek talebinde bulundu.

Daha sonra sınıfları gezen Belediye Başkanı Akcan öğrencilerle sohbet etti. Kendini tanıyan olup olmadığını sordu. Tanıyanların olmasından memnun kalan Akcan onlarla hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. Kendi elleri de onlara beraberinde getirdiği hediyelerini verdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ