Saglık
Giriş Tarihi : 28-03-2022 20:11   Güncelleme : 28-03-2022 20:11

Eczane Profesör Dualarla açıldı

İşletmeciliğini Eczacı Esra Nur İşitez’in yapacağı Eczane Profesör Hastane Mahallesi Küçücek

Eczane Profesör Dualarla açıldı

 

İşletmeciliğini Eczacı Esra Nur İşitez’in yapacağı Eczane Profesör Hastane Mahallesi Küçücek Caddesinde başkan Bilal Soykan’ında katılımlarıyla dualarla açıldı.

Profesör lakabıyla tanınan Fırın işletmecisi Merhum Mehmet İşitez’in torunu, Orhan İşitez’in kızı olan Eczacı Esra Nur İşitez’in işletmeciliğini yapacağı Eczane Profesör Hastane Mahallesi Küçücek Caddesinde dualarla açıldı.

Açılış kurdelesini başkan Bilal Soykan,Ak Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem,CHP ilçe başkanı Mustafa Sağır, Alaağaç Spor kulüp başkanı Aydın Birincioğlu,Atso başkanı Şinasi Bayraktar, Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar ve baba Orhan İşitez birlikte kestiler.

 

Açılışta konuşan Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan İlçemiz her geçen gün büyümeye devam ederken ihtiyaç duyulan yeni işletmelere de kavuşuyor, Eczacı Esra Nur İşitez kardeşimize hayırlı bol kazançlar diliyorum dedi.

Daha sonra söz alan Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar da Eczanenin sahiplerine ve Akyazılılara hayırlı olmasını diledi. Vatandaşlara da uyarıda bulunarak ilaçlarını ucuz diye internetten değil eczanelerden almalarını istedi.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ