Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 21-02-2022 22:56   Güncelleme : 21-02-2022 22:56

İYİ Parti Akyazı İlçe Başkanı Çakmak’a Plaketli teşekkür

İYİ Parti İl başkanlığı partilerine üye kayıt etmede belirlenen hedefe ulaşan veya hedefi aşan

İYİ Parti Akyazı İlçe Başkanı Çakmak’a Plaketli teşekkür

 

İYİ Parti İl başkanlığı partilerine üye kayıt etmede belirlenen hedefe ulaşan veya hedefi aşan İlçelere başarı ve teşekkür plaketlerini İlçe başkanları aracılığıyla verdi.

İl teşkilat binasında gerçekleşen plaket törenine İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’da katıldı. Milletvekili Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan düzenlenen törende yaptıkları konuşmalarda partilerinin hazlı iktidara yürüdüğünü söylediler ve bu iktidara yürüyüşte İlçe başkan ve yönetimi ile teşkilat mensuplarımızın büyük katkıları var. Partilyerine verdikleri katkı nedeniyle ve özellikle de üye kayıtlarında belirlenen hefe ulaşan veya o hedefi aşan teşkilatlarımıza İlçe başkanlarımız vasıtasıyla birer teşekkür ve başarı plaketi takdim ediyoruz. İlçe başkanlarımızı ve teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyoruz ve çıktığımız iktidar yürüyüşünde bize verdikleri destek için de teşekkür ediyoruz dediler.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından verilen plaketlerden birini de Akyazı İlçe başkanı Fatih Çakmak aldı. Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Kılıçaslan’ın elinden plaketi alan Çakmak, bu plakete teşkilatım adına alıyorum. Verilen bu plaket bize daha fazla çalışmamız gerektiğini hatırlatması bakımından ç ok önemsiyorum ve bu güzel düşüncelerinden ötürü Milletvekilimiz ve İl Başkanımıza bende şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum açıklaması yaptı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ