Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 14-01-2022 00:11   Güncelleme : 14-01-2022 00:11

AKYAZI BBP’DEN ANKARA TURU

Büyük Birlik Partisi Akyazı teşkilatı Naim Yolcu başkanlığında ilçe yönetim kurulu ile birlikte

AKYAZI BBP’DEN ANKARA TURU

 

Büyük Birlik Partisi Akyazı teşkilatı Naim Yolcu başkanlığında ilçe yönetim kurulu ile birlikte Ankara Genel merkez ziyaretinde bulundular.

Büyük Birlik Partisi Akyazı ilçe teşkiletı önce Genel merkezde genel başkan Mustafa Destici ,genel sekreter Üzeyir Tunç  ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Eren ve Teşkilat Başkan YardımcısıTahir Şahin ile ayrı ayrı istişarelerde bulundular.

 Akyazı BBP heyeti sonrasında vefat eden liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ettikten sonra  ederek ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yattığı Anıtkabir'i ziyaret ederek Ankara turunu tamamladılar.

Bbp Naim Yolcu: Birlikte Bereket var,Birlikte Çözüm var. Birlikte Millet var, Birlikte Hareket var Milliyetçiliğin, Maneviyatçılığın, Devletçiliğin En büyük teminatı Alperen’ler yurdu Anadolu’nun En köklü Teşkilatı, Şehit lider cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun Hayali ve bizlere Emaneti Büyük Birlik Partisi Türkmen Beyi Mustafa Destici önderliğinde Devletin ve Milletin Teminatı olarak Sahada Her zaman vatandaşın yanındadır.

Bizler Akyazı ilçe Teşkilatı olarak Bu kutlu davanın her zaman emrinde Türkmen Beyimiz Mustafa Destici’nin Emrindeyiz. Türk Milletinin ve Saygıdeğer Akyazı Halkının Haklarını Hukuklarını ve çıkarlarını korumak gözetmek bizlerin en hissi duygularıdır. Allah’ın izniyle Milletimiz için En iyisini yapmaya Adayız hizmetkarıyız ifadelerini kullandı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ