Eğitim
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

MEHMET KAYA’DA ANNELER GÜNÜ VE OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Yuvalak Mehmet Kaya İlkokulu

MEHMET KAYA’DA ANNELER GÜNÜ VE OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

1. sınıf öğrencileri düzenledikleri bir programda hem okuma bayramı ve hem de anneler günü kutlamasını bir arada yaparak iki coşkuyu birlikte yaşadılar.

Sınıf öğretmeni Hanife Babaoğlan’ın hazırladığı program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan kutlama tam bir festival havası içinde geçti.

Kalabalık bir davetli önünde gerçekleşen okuma bayramında bir konuşma yapan sınıf öğretmeni Hanife Babaoğlan “28 minik yürekli çocuklarım” dediği öğrencilerinin okuma sevinçlerini sizlerle paylaşmak üzere sizlerin huzurunda. Onların bu başarısında bizim olduğu kadar siz değerli velilerimizin de katkıları var. Bunu hep birlikte başardık dediği programda öğrenciler ezberledikleri çeşitli şiirleri başarı ile okurken bazı öğrencilerin heyecandan şiirlerini unutması renkli görüntüler oluşmasına neden oldu.

Oynanan halk oyunları ve yapılan çeşitli yarışmalarla çoşku doruk noktasına ulaştı. Programın sonunda öğretmenleri öğrencilere okuma belgeleri verdi ve ardından  sınıfın bütün anneleri sahneye davet edilerek çocuklarının ellerinden anneler günü çiçeklerini alırken duygulu anlar yaşandı.

Okuma bayramını ihtiyar heyeti ile birlikte izleyen köy Muhtarı Burhan Copkayaoğlu program sonunda kendilerine böyle güzel bir program yaşatan okul müdürü ve öğretmenleri tebrik etti.

 

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı