Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 11-01-2019 19:33   Güncelleme : 11-01-2019 19:33

DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİNDEN BASINA ANLAMLI ZİYARET

Akyazı’nın en başarılı kamu kurumu unvanını elinde bulunduran, uyumlu ve başarılı çalışmaları

DEVLET HASTANESİ  YÖNETİMİNDEN BASINA ANLAMLI ZİYARET

 

Akyazı’nın en başarılı kamu kurumu unvanını elinde bulunduran, uyumlu ve başarılı çalışmaları ile Akyazı’da fark yaratan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar beraberinde Başhekim yardımcısı Dr. Savaş Taşkıran, Hastane Müdürü Ayla Soylu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz ve hastane mali işler müdür yardımcısı İlker Üstünkaya olduğu halde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak amacıyla Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel, Akyazı Net sahibi ve TV 264 Akyazı temsilcisi Alaattin Onur ile Akyazı Net Editörü ve TV 264 Muhabiri Davut Kaya’ya üzerinde nice yıllar yazan bir pasta ile bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, çalışma arkadaşlarımla birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü gönülden kutluyoruz.  Nice yıllara sağlıkla ulaşmanızı temenni ediyoruz dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü “ Akyazı’da basın gerçekten birçok İlde bile olmayan kadar güçlü. Güçlü basın Akyazı’nın sesini en güçlü şekilde duyurma adına büyük gayret gösteriyor.  Bu da Akyazı’ya olumlu olarak yansıyor. Bu anlamlı gününüzü bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarınızın artarak devam etmesini yürekten istiyoruz”

Ziyaret edilen gazeteciler de yaptıkları ortak açıklamada Akyazı Devlet Hastanesinin Sakarya genelinde örnek gösterilecek bir hastane olduğunun altını çizerek,  bu unvana yakışıyorsunuz. Mevcut olan birlik ve beraberliğinizin daha da üst seviyelere çıkmasını arzuluyoruz. Sizin başarınız arttıkça Akyazılılar olarak bizlerin mutluluğu da o ölçüde artmaktadır dediler ve yapılan ziyaret için teşekkür ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ