Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 28-12-2018 22:47   Güncelleme : 28-12-2018 22:47

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ALTUN “AKYAZI SPORUN HER DALINDA İDDİALI BİR İLÇEDİR”

Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun, göreve başlamasıyla birlikte sergilediği başarılı

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ALTUN “AKYAZI SPORUN HER DALINDA İDDİALI BİR İLÇEDİR”

 

Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun, göreve başlamasıyla birlikte sergilediği başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran bir kurum müdürü olarak göze çarpıyor.

İlçe Spor Müdürü olarak göreve başlamasıyla birlikte sporun bir ç ok dalında yaptığı atılımlarla Akyazı’nın adını duyurmayı başaran ve çalışkanlığı ile de temayüz eden Adem Altun, Akyazı’nın sporun her dalında her zaman iddialı bir İlçe olduğunu söyledi ve İl Spor Müdürüm ile Şube Müdürlerim başta olmak üzere ben ve çalışma arkadaşlarımın amacı da Akyazı’da var olan potansiyeli gün yüzüne çıkarmak, gençlerimize spor yaptırmak suretiyle onların kötü alışkanlık edinmelerini engel olmaktır dedi.

Bütün branşlarda iddialıyız

Akyazı’da futbol, voleybol, basketbol, yağlı ve minder güreşi, judo, karate, badminton, masa tenisi, bilardo, kick boks, okçuluk ve çim ve salon hokey gibi spor dallarında faaliyet gösterdiğine dikkat çeken İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Akyazı’da süper amatör ligde 3, 1.amatör ligde 9 ve 2.amatör ligde de 21 olmak üzere 33 futbol takımının bulunduğunu söyledi. 

Futbolun dışında Voleybol takımının 2.ligde mücadele ettiğini ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerlerinde toplamayı başardığını söyleyen Altun, çim hokeyi takımımız 1.ligde, salon hokey takımımız da süper ligde mücadele ediyorlar. Bütün bunlar küçümsenmeyecek kadar önemli gelişmeler ve hizmetlerdir dedi.

Güreş, karate, badminton, masa tenisi, bilardo, kick boks gibi spor dallarında da Akyazılı sporcuların çok önemli başarılara imza attıklarını bu yıl ilk kez faaleyete geçen okçuluk sporunda da kısa sürede belirlenen hedefe ulaşacağına inandığını söyleyen İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Voleybolda 5 yıllık bir proje hazırladıklarını, bu proje kapsamında Akyazılı çok sayıda voleybolcunun yaptıkları spor dalında ilerleyebileceğini ve büyük kulüplere transfer yapabileceklerini ve bunun için canla başla çalıştıklarını söyledi.

İlçe Spor Müdürü Altun, Basketbol sporunda ASAŞ gibi dev bir firmanın Akyazı’da sponsorluk yaptığına dikkat çekerek, bu değerli firmamızın bize sağladığı katkı saymakla bitmez ve çok da önemli katkılardır. Huzurunuzda bize sponsorluk yapan bu firmamızın tüm yetkililerine şükranlarımı sunmak istiyorum. Aynı şekilde diğer spor dallarında da sponsor bulmak için başlattığımız çalışmalar aralıksız sürüyor dedi.

Stadımızda bazı eksikler var

Bilindiği gibi devlet hastanemiz yanında çok güzel bir stada sahip olduk. O büyük eseri bize kazandıranlar müteşekkirim. Ancak, stat teslim alınırken bazı eksikler görülememiş. Ben görevce geldikten sonra gördüğüm tüm eksikleri Büyükşehir belediyemiz, İl Spor Müdürlüğümüz ve stada yapan Firma yetkililerimizle paylaştım ve paylaşmaya da devam ediyorum.  İnşallah o eksikleri giderdiğimizde stadımız tam kapasiteyle hizmet verecek. Bizde bunun heyecanı içindeyiz diyen İlçe Spor Müdürü yeni stadın hatanın her günü ve maç olmayan saatlerde tüm takımların hizmetine açıktır diyen İlçe Spor Müdürü Adem Altun, bizim için gençlerimizin spor yapmaları ç ok önemlidir. Onları kötü alışkanlıklardan kurtarabilmek için spor yaptırmalı ve spor yapacak şartları onlar için sağlamalıyız dedi.

Spor salonu bize yetmiyor

İlçe Spor Müdürlüğü olarak okul sporlarına da büyük önem verdiklerinin altını çizen Adem Altun, bu düşünceden hareketle spor salonunun günün her saatinde ve geç vakitlere kadar açık tutuklarını ve yararlanmak isteyen okullara eşit bir şekilde tahsis edilmekte olduğunu söyledi ve bizim için kulüplerimiz ne kadar önemliyse okullarımızda o kadar hatta onlardan daha fazla önemlidir dedi.

Spor salonunun şu an itibarıyla kendilerine yetmediğini, küçük geldiğini, yeni bir spor salonu yapımına ilişkin çalışmalara başladıklarını, zor olduğunu da bildiklerini , ancak her şeyi ile mükemmel olan Akyazı ve Akyazılıların bu işin üstesinden gelebileceklerine gönülden inandığını söyleyen Adem Altun, madem ki hedefimiz gençlerimiz, çocuklarımız ve onların en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve onları kötü alışkanlık edinmekten korumak o zaman birlik olmalı, beraber olmalı ve o hedefe el birliğiyle varmalıyız diyorum. Çünkü Akyazı ve Akyazılı her zaman en iyiye, en güzele layık bir İlçedir diyor ve bütün Akyazılıları spor yapmaya davet ediyorum dedi.

Teşekkür etti

İlçe Spor Müdürü Adem Altun açıklamalarına teşekkürle son verdi. Altun, göreve başladığım günden itibaren yaptığımız her doğru işte bizi destekleyen Kaymakamımız, Belediye Başkanlarımız, İl Spor Müdürlüğümüz, Sanayicilerimiz, Akyazılı hemşehrilerimiz ile birlikte bizi hiç yalnız bırakmayan haberleri ile bize moral ve güç veren değerli basın mensubu dostlarımıza sonsuz teşekkür etmeyi kendime görev sayıyorum dedi.

Aslen Akyazılı olan Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi bölümü mezunu olup, bu göreve 18 ay önce başlamıştır.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ