Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 31-10-2018 17:25   Güncelleme : 31-10-2018 17:25

MECLİS ÜYESİ AKBAYRAK; O BAŞKANLARIN DEFTERLERİ TEZ ELDEN DÜRÜLMELİ

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Tuncer Akbayrak sosyal medya hesabından

MECLİS ÜYESİ AKBAYRAK; O BAŞKANLARIN DEFTERLERİ TEZ ELDEN DÜRÜLMELİ

 

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Tuncer Akbayrak sosyal medya hesabından “Buda benim manifestom” başlığını taşıyan bir yazı kaleme aldı ve o yazıyı takipçileri ile paylaştı. Akbayrak yazısında yerel seçimlerin yaklaştığını belirterek herkes aklını başına almalı AK Parti ve Reisin arkasına saklanarak siyaset yapanların defterleri tez elden dürülmeli dedi.

Bugün için koltukları kapmış olanlar o koltukların karşılığı Millete ve Devlete hizmet etmektir. O koltuklarda oturmak demek elinin kolunun taşın altında olduğunu bilmek demektir.  Oturdukları koltuğun hakkını veremeyecekleri o koltuklarda oturtmamak lazım diyen Belediyenin AK Partili Meclis Üyesi Akbayrak, gözlerini yukarılara dikip acaba ne derler yerine, oturdukları koltukların hakkını vermek için çalışmaları ve inisiyatif almak suretiyle çözüm yollarını bulmaları gerekir. İnisiyatif kullanmasını beceremeyenleri o koltuklarda oturtmamak lazım dedi. 

AK Partili Meclis Üyesi yayınladığı manifesto başlıklı yazısında şu görüşlere yer verdi “ Gözler, yukarıları gözler ise ayaklar her zaman bir yerlere takılır düşersiniz. Sizinle birlikte bizde düşeriz. İnisiyatif alamayan AK Partili idareciler ve bürokratlar halkı canından bezdirirler. O zaman yapılması gereken iş onları oturdukları koltuklardan indirmektir”

Yeni sistem gereği siyasetten gelmeyen yeni Bakanların sistemi hantal bir yapıya büründürdüklerini, sürekli külliyeye bakarak karar ve yol almaya çalıştıklarını, onların yerinde hızlı karar alabilecek siyasilerin olması gerektiğinin de altını çizen Akbayrak, yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde aday adaylarının AK Parti Genel Merkezine hoş görünme adına resmi geçiş yapıtlarını, bu durumda o geçit resmi yapanların haklı olduklarını söyleyerek açıklamasına şöyle devam etti “  İnşallah doğru adaylarla seçime gider v e başarılı oluruz. Benim korkum Reisin sözü ile sessiz yığınların sesi olamazsak sıkıntı burada başlayacaktır. Sessiz yığınların sesi olmak demek onların dertlerine merhem olmak demektir. Jurnalciliğin at başı gittiği bir dönemden geçmekteyiz.  Çamur at izi kalsın, iftirayı at çekil kenara, adam ispat edebilmek için yırtınsın. Bunlar haksızlıktır. Bu haksızlıkların bir an önce giderilmesi v e ortadan kaldırılması lazımdır. Reisin söylediği gibi at izi it izine karışmamalıdır. Reisimiz kimse için yol arkadaşımı terk edemem diyor. Tamamda illa da yanında durmaya gerek yok. Uzak olsak da oylarımızla, icraat ve sözlerimizle Reisimize destek olabiliriz. Bunun böyle bilinmesinde fayda vardır”

AK Parti Akyazı Belediye Meclis Üyesi Tuncer Akbayrak manifestosunun son bölümünde şunları ifade ediyor “  Velhasıl kelam koltuklara layık olanların oturtulması, haksızlıkların bir an önce giderilmesi, çözüm odaklı çalışmaların yapılması, sesiz yığınların sesi olmamız halinde yerel seçimi rahat geçeriz. Aksini düşünmek bile istemiyorum”

AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Tuncer Akbayrak’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşım Akyazı’da büyük yankı uyandırdı. Anlaşılan o ki, Akbayrak’ın bu yazısı AK Partililer tarafından uzun süre tartışılacak gibi görünüyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ