Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 28-09-2018 23:18   Güncelleme : 28-09-2018 23:18

AS AKYAZISPOR’DA HEDEF CENTİLMENCE MÜCADELE VE ŞAMPİYONLUK

Süper Amatör liginin iddialı ve güçlü takımlarından biri olan

AS AKYAZISPOR’DA HEDEF  CENTİLMENCE MÜCADELE VE ŞAMPİYONLUK

 

Süper Amatör liginin iddialı ve güçlü takımlarından biri olan As Akyazıspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Altındere’de bulunan Alabalık tesislerinde bir akşam yemeği yiyen As Akyazıspor yönetim tarafından verilen yemeğe hem yönetim olarak hem de futbolcu ve teknik heyet olarak tam kadro katıldı.

Neşe içinde geçen yemekte konuşan kulüp başkanı Ahmet Durmuş, hazırlık döneminin tamamlandığını artık lig maçlarının başladığına dikkat çekti ve zorlu geçeceğine inandığımız bu ligden alnımızın akıyla çıkabilmek için sizlerin sahada tecrübelerinizi, klaslarınızı konuşturmanız gerekiyor. Kısaca bu saatten sonra top teknik heyetimiz ile siz futbolcularımızdadır dedi.

Yönetim olarak transfer sezonunda tüm imkanlarımızı zorlayarak sizleri kadromuza dahil ettik. İmzaları atarken birbirimize verdiğimiz sözleri unutmadan sahada mücadele edeceksiniz. Bizim için sonuç kadar saha içindeki centilmence mücadeleniz muteber olacaktır. As Akyazı olarak bu sezon ligimizde şampiyon ve yılın en centilmen ekibi olmaya adayız ve bu düşüncemizi hayata geçirecek olanlarda sizlersiniz. Sizlerden attığımız imzalar sırasında karşılıklı olarak verdiğimiz sözleri unutmamanızı özellikle istiyorum. Bizde yönetim olarak verdiğimiz sözümüzü tutacağız ve karşılıklı iyi niyet kuralları içinde bu ligi tamamlayacak ve sonunda da şampiyon olacağız diyen As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş, yeni sezonda önce kendi takımımız As Akyazıspor’a sonra da liglerde mücadele edecek tüm takımlara, maçları yönetecek olan hakemlere ve gözlemcilere başarı dileğinde bulundu ve 2018-2019 futbol sezonu herkese hayırlı olsun diyerek konuşmasını tamamladı.

İlçe Spor Müdürüne sürpriz doğum günü kutlaması

As Akyazıspor yönetimi tarafından birlik ve beraberliğin pekişmesi adına verdiği akşam yemeğine davet edilen İlçe Spor Müdürü Adem Altun’u bu yemekte bir sürpriz bekliyordu. İlçe Spor Müdürü Altun’un yaş günü olduğunu ve 37 yaşına bastığını öğrenen As Akyazıspor yönetimi kendisine yaş günü pastası hazırladı ve ışıkları söndürerek masaya getirdiği pastanın üzerine konulan mumları İlçe Spor Müdürü şaşkınlık içinde ve alkışlar arasında söndürdü. Adem Altun yaş günümü nasıl öğrendiniz bilmiyorum ama hoş bir sürpriz oldu. Hepinize teşekkür ederim dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ