Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 22-11-2017 22:52   Güncelleme : 22-11-2017 22:52

KURUMLAR ARASI FUTBOLDA AKYAZI GENÇLİK ŞAMPİYON OLDU

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü

KURUMLAR ARASI FUTBOLDA AKYAZI GENÇLİK ŞAMPİYON OLDU

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Cumhuriyet kupası turnuvası önceki akşam oynanan final maçıyla son buldu.

Akyazı Gençlikspor şampiyon oldu

Final maçında kadrosunda İlçe Kaymakamı Ömer kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve İlçe Spor Müdürü Adem Altun, amatör spora yıllarca hizmet etmiş Muammer Hikmet, Dobi Mehmet, Ömer Dere, Ayhan Muşmuloğlu, Yaşar Kumaş, Hasan Ali Özdemir, Taner Gürkan, Yusuf Şahinoğlu  gibi isimleri barındıran Akyazı Gençlik ilk yarısı 0-0 sona eren maçta ikinci yarıda oynadığı müthiş futbolla İlçe Tarımı adeta topa tuttu ve rakibini 5-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Şampiyon Akyazı Gençlikspor’un gollerini Ayhan (2) Taner, Ömer ve Adem Altun attı.

Belediye Meclis maça çıkmadı

Final maçından önce oynanması gereken 3.lük maçında Müftülüğün rakibi olan Belediye Meclis maça çıkmayınca yerine Devlet Hastanesi takımı davet edildi ve oynanan dostluk maçı 6-6 sona erdi. Belediye Meclisspor’un 3.lük maçına çıkmaması üzüntü yarattı.

Dereceye girenler kupalarını aldı

Oynanan maçlar sonunda şampiyon olan Akyazı Gençlikspor, ikinci olan İlçe Tarım, 3.olan Müftülük ve 4.olan Devlet Hastanesi final maçının bitiminden sonra kupalarını yetkililerin ellerinden aldı. Devlet Hastanesi ayrıca turnuvanın en centilmen takımı seçildi ve centilmenlik kupasını da aldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ