Eğitim
Giriş Tarihi : 29-09-2017 23:44   Güncelleme : 29-09-2017 23:44

KAYMAKAM KALAYLI'NIN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akyazı Kaymakamı

KAYMAKAM KALAYLI'NIN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı'nın okullara yönelik ziyaretleri sürüyor. Önceki gün Atatürk, Alaağaç ve Karaçallık İlkokulları da Kaymakam Kalaylı'nın önceki gün yaptığı ziyaretle sonrasında ziyaret ettiği okullar arasındaki yerini aldı.

Ziyaret yaptığı okullarda okul yönetimi, öğretmenler bir araya gelen Kaymakam Ömer Kalaylı, yeni Eğitim ve Öğretim yılının başarılı olması için el birliği içinde olunması gerektiğini hatırlatıyor ve belirlenen seviyeye ulaşabilmek içinde çok çalışmaları hususunda titizlikle duruyor.

Ziyarette sınıflara da giren ve öğrencilerle tanışan Kaymakam Kalaylı, sınıflarda öğrencilere bu güzel Yurdumuz ve Devletimiz sizlerden hizmet ve başarı bekliyor. Onun için çok çalışın ve güzel yurdumuzun güzel insanlarıyla birlikte güçlü Devletimizin sizlerden beklentilerini boşa çıkarmayın diyerek öğrencilere telkinlerde bulunmayı da ihmal etmiyor.

 

Kaymakam Ömer Kalaylının okullara yönelik yaptığı ziyaretlerde okulların bulunduğu Mahalle Muhtarları ile İlçe Milli Eğitim yetkilileri de Kaymakam Kalaylıya eşlik ediyor. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ