Vefat
Giriş Tarihi : 22-09-2017 23:37   Güncelleme : 22-09-2017 23:37

GÜVEN KIRAÇ BABASINI KAYBETTİ

Ünlü oyuncu kardeşler Güven Kıraç ve Gökhan Kıraç’ın babaları

GÜVEN KIRAÇ BABASINI KAYBETTİ

Ünlü oyuncu kardeşler Güven Kıraç ve Gökhan Kıraç’ın babaları Güner Kıraç yaşamını yitirdi. Güner Kıraç Sakarya’nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahallesindeki Aile mezarlığında toprağa verildi.

Uzun yıllardan beri televizyon ekranlarında boy gösteren ve Kıraç kardeşler olarak bilinen Ünlü Oyuncular Güven Kıraç ve Gökhan Kıraç’ın babaları Güner Kıraç tedavi gördüğü İstanbul Özel Hisar hastanesinde yaşama veda etti. 80 yaşındaki Güner Kıraç bir süredir hasta olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

CENAZESİ AKYAZI KUZULUK’TA TOPRAĞA VERİLDİ!

Akyazı İlçesi Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi halkından Merhum Hikmet Kıraç’ın kardeşi, Emin Faruk Kıraç’ın abisi, Mehmet ve Hacı Kıraç’ın amcaları Güner Kıraç vefat etti. Cenazesi bugün Kuzuluk Şose Mahallesi Merkez camiinde kılınacak ikindi namazı aile mezarlığında toprağa verildi..

 GÜVEN KIRAÇ KİMDİR

1998'de erkan can ile birlikte Gemide adlı filmde rol aldı. Aynı yıl Laleli'de Bir Azize adlı filmde Aziz karakteriyle karşımıza çıktı. 1999 yılında Salkım Hanım'ın Taneleri adlı filmle 19. İstanbul Film Festivali 'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Evimiz Olacak Mı? ve Hayat Bağları adlı televizyon dizilerinde rol aldı. 

Güven Kıraç son olarak 2013 yılından bu yana TRT1'de yayınlanan Beni Böyle Sev isimli dizide rol aldı.

Güven Kıraç2ın kardeşi Gökhan Kıraç’ta bir çok dizide rol aldı.

GÖKHAN KIRAÇ KİMDİR

 

Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. Yeni dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu Güven Kıraç‘ın kardeşi olan Gökhan Kıraç’ın dedesinin babası Soçi’den Sakarya Adapazarı’na yerleşmişlerdir. Sülalesinin halen büyük bölümü Adapazarı Akyazı Kuzuluk Köyü’nde yaşantısını sürdürmektedir.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ