Eğitim
Giriş Tarihi : 12-09-2017 22:06   Güncelleme : 12-09-2017 22:06

ÜÇÜZLER OKULLU OLDU

İş adamı Feyzi Yavuz’un torunları, Yavuz İletişim sahibi

ÜÇÜZLER OKULLU OLDU

İş adamı Feyzi Yavuz’un torunları, Yavuz İletişim sahibi Cengiz Yavuz’un 6 yaşına basan üçüzleri Ali Sadi, Feyzi Baki ve Ahmet Hadi Paris İlköğretim Okulu 1.sınıfına kayıtlarını yaptırarak okullu oldular.

Sınıfı öğretmeni Duygu Aydın meslek hayatım boyunca ilk kez üçüz öğrencilerim oldu. Onlarla birlikte sınıfımda bulunan tüm öğrencilerimi en iyi şekilde eğitmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Onları hem anne ve babalarına, hem de güzel yurdumuza hayırlı birer birey olarak yetiştirmek benim asli görevlerimden biridir. O görevi en iyi şekilde yerine getireceğim dedi ve yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmen arkadaşlarına başarı dileğinde bulundu.

 

Yavuz ailesinin üçüzleri kayıt yaptırdıkları Paris İlköğretim Okulunun bir anda maskotu haline gelirken, Yavuz ailesi de çocuklarının en iyi şekilde yetişmesi için bütün imkanlarını seferber edeceklerini ifade ederek, hem üçüzlerine hem de tüm öğrencilere, öğrenci velilerine ve öğretmenlere başarı dileğinde bulundular.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ