Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 06-09-2017 21:48   Güncelleme : 06-09-2017 21:48

FENERBAHÇE FUTBOL OKULU CIVIL CIVIL

Akyazı Fenerbahçeliler Futbol Okulu’na devam eden yaşları 6-16 arasında

FENERBAHÇE FUTBOL OKULU CIVIL CIVIL

Akyazı Fenerbahçeliler Futbol Okulu’na devam eden yaşları 6-16 arasında değişen 80 futbolcu adayı hocaları Sait Okur’un nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

18 Mart 2017 tarihinde açılan ve o günden beri Lider halı sahada çalışmalarını sürdüren futbolcu adayları, yaz döneminde haftanın Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde, okul döneminde ise haftanın Cumartesi ve Pazar günleri çalışmalarını sürdürüyorlar.

Akyazı Fenerbahçeliler Futbol Okulunun hocalığını üstlenen Akyazı’nın sevilen spor adamı Sait Okur, amaçlarının Türk Sporuna yeni yeni yetenekli futbolcu kazandırmak, bunu yaparken de okullarına devam etmekte olan futbolcu adaylarını çocuk yaşlarda kötü alışkanlık edinmelerini önlemek olduğunu söyledi.

Okullarına devam etmekte olan futbolcu adaylarını 6-7-8/ 9-10-11/ 12-13/ ve 14-15-16 yaş gruplarında değerlendirdiklerini söyleyen Akyazı Fenerbahçeliler Okulu hocası Sait Okur, kısa sürede önemli sayılabilecek mesafe kat ettiklerini Akyazı zaten futbolcu yatağı. Bunu bildiğimiz için Okulu açtık. Birkaç yıl sonra Türk Futboluna çok yetenekli futbolcu kazandıracağımızdan eminim dedi.

Bir taraftan futbolcu adaylarını çalıştırırken, diğer taraftan da kendi yaşıtlarından oluşan takımlarla da maç yaptıklarını belirten Sait Okur, zaman geçtikçe çocuklarımızın hayli mesafe aldıklarını görmek bana büyük mutluluk veriyor dedi ve çalışmaların aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ