Vefat
Giriş Tarihi : 13-08-2017 00:03   Güncelleme : 13-08-2017 00:03

TIR ŞOFÖRÜ FATİH AKDİN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Niğde-Adana otoyolu çelemedere viyadüğünde meydana gelen kazada

TIR ŞOFÖRÜ FATİH AKDİN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Niğde-Adana otoyolu çelemedere viyadüğünde meydana gelen kazada Akyazı Tır şoförü Fatih Akdin sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılarak Niğde Ömer Halis Demir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Akyazılı Tır sürücüsü Fatih Akdin hayatını kaybetti.

Kaza nasıl oldu

Kaza Niğde Adana Otoyolu Çelemedere viyadüğünde meydana geldi. Fatih Aydın yönetimindeki 34 A 9011 plakalı Tır, önünde gitmekte olan 51 DL 554 plakalı kamyona çarptı. Kaza da sürücü Akyazılı Fatih Akdin Tır içinde sıkıştı. Niğde AFAD ve Niğde Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle sıkıştığı yerden çıkarılan Tır sürücüsü Fatih Akdin kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Cenazeyi almaya gittiler

 

Akyazı’nın İnönü Mahallesinde oturmakta olan Akdin ailesi, Fatih Akdin’in kaza ve ardından da ölüm haberini alır almaz Niğde’ye gitmek üzere yola çıktılar. Cenazenin Akyazı’ya getirilmesinden sonra defin gününün belirleneceği öğrenildi. Fatih Akdin evli ve biri ikiz üç çocuk babasıydı.Fatih Akdinin cenazesi muhtemelen Pazar günü defnedilecek.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ