Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 29-05-2017 17:59   Güncelleme : 29-05-2017 17:59

SAADET PARTİSİNDE KONGRE:SELMAN DEMİRTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi Akyazı İlçe kongresi parti binasında yapıldı

SAADET PARTİSİNDE  KONGRE:SELMAN DEMİRTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi Akyazı İlçe kongresi parti binasında yapıldı. 6.Olağan Kongre de tek listeyle çıkılan seçimde Selman Demirtaş tekrar başkanlığa seçilerek bir kez daha güven tazelemiş oldu.

Fahrettin Bay tarafından yönetilen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Şinasi Ejderoğlu ve Hasan Bitmez, İl Başkanı Eyüp Yıldırım ile İl Yönetimi ve çevre İlçelerin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle partililerin katıldı.

Tek listeyle girilen seçimlerde gizli oylama ve açık tasnif sonunda Selman Demirtçaş’ın tekrar başkan seçilirken Abdülkadir Ersoy, Osman Mangıroğlu, Salih Bayrak, Şuayip Ayyıldız, Soner Soğukçelik, Mustafa Kulaksız, Harun Temizalay, Kerim Işık, Hasan Ayyıldız, İsa Yeşiltaş, Hüseyin Atacan, Şeref Tan, İsmail Yemenici ve Mehmet Kanlı yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

İl delegeliğine ise, Selman Demirtaş, Abdülkadir Ersoy, Osman Mangıroğlu, Şuayip Ayyıldız, Soner Soğukçelik, Mustafa Kulaksız, Harun Temizalay, Kerim Işık, Hasan Ayyıldız, İsa Yeşiltaş, Hüseyin Atacan, Şeref Tan, Selim Kılıçkeser, Osman Atacan, Mehmet Aygün, Cevdet Tarhan, Talip Ayan, Dursun Ali Şahin, Yaser Kılıçkeser, Ömer Faruk Fidan, Ahmet Özçelik, Hüseyin Kurt, Abdurahman Demirtaş, Ahmet Ulutaş, Erol Osmanoğlu, Mustafa Dilcan, İbrahim Yırtıcı, Ali Civan, Keramet Akdin, Sultan Yıldız, Saniye Ersoy, Aysel Balık, Rümeysa Ersoy, Seda Ulutaş, Asuman Kulaksız, Nurten Ayyıldız ve Esma Kılıçkeser’in seçildikleri divan tarafından açıklandı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda Saadet Partisinin kilit bir parti olduğu vurgulandı ve iktidara gelmeleri halinde insanların refah düzeyinin yükseleceği belirtilerek bugünkü iktidar zamanında işsizlik oranı hızla yükseliyor ve iş dünyası ile küçük esnaf borç içerisinde faizlerle boğuşur denildi ve ülkenin iyi yönetilmediği vurgusu yapıldı.

 

Toplantının tamamlanmasının ardından gerek misafirler ve gerekse parti üyeleri İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan sofralarda dualar eşliğinde oruçlarını açtılar ve yemek sonrasında çaylarını içerek toplantı salonunda ayrıldılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ