Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 13-03-2017 22:34   Güncelleme : 13-03-2017 22:34

MİLLETVEKİLİ EROL KAYA EVET OYU İSTEDİ

Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul

MİLLETVEKİLİ EROL KAYA EVET OYU İSTEDİ

Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya partisinin Akyazı İlçe teşkilatı tarafından Kuzuluk Tabiat Park tesislerinden düzenlenen toplantıya katıldı ve yaptığı konuşmada Akyazı’dan ve Akyazılılardan 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda Evet oyu istedi.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını ev sahibi konumunda olan İlçe Başkanı Fevzi Bora yaptı. Daha sonra kürsüye Belediye Başkanı Hasan Akcan, İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekili Mustafa İsen gelerek onlarda referandum gününe kadar partililerin sıkı bir çalışma içinde olmalarını ve evet oylarını arttırmalarını istediler. Özellikle İl Başkanı Kılıç’ın kendilerinden önceki koalisyonla oluşan hükümetleri eski model arabalara benzetmesi dikkat çekti.

Düzenlenen toplantıda kürsüye son olarak Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Erol Kaya geldi. Kaya konuşmasında Ak Partinin iktidar olmasından sonra oluşan hükümetlerin başarıdan başarıya koştuğunu ve çağ atlatan projelere imzalarını attığını söyledi ve partililerinden referandum süreci içinde çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı ve Akyazı her zaman bizim kalemiz olmuştur. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda da sandıkları evet oyları patlatın, bunu sizden özellikle istiyorum dedi. Kaya konuşması sırasında sorulan idam gelecek mi sorusuna referandumdan sonra meclise gelmesi halinde neden olmasın şeklinde cevap verdi.

Ak Parti Akyazı İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen evet istemli toplantıya konuşmacıların dışında eski Milletvekili Ali İnci, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve bazı mahalle muhtarları, bazı STK başkanları ile partililer katıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ