Eğitim
Giriş Tarihi : 22-10-2016 14:04   Güncelleme : 22-10-2016 14:04

ACA’DA BABALAR VE ÇOCUKLAR KAHVALTIDA

Kısa adı ACA olan Akyazı Cumhuriyet Ana Okulu farkındalık yaratmaya devam ediyor.

ACA’DA BABALAR VE ÇOCUKLAR KAHVALTIDA

Kısa adı ACA olan Akyazı Cumhuriyet Ana Okulu farkındalık yaratmaya devam ediyor. Okul olarak bir çok yeniliklere imza atarak bir çok ana okuluna öncülük eden ACA bu gün de babalar ve çocukları için “BABA BENİMLE KAHVALTI YAPARMISIN” etkinliği düzenledi.

Sabah saat 10.00 – 11.00 saatleri arasında okulda bir araya gelen babalar ve çocuklar birlikte kahvaltı yaptılar. Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu ve öğretmenlerinin mükemmel bir ev sahipliği yaptığı Kahvaltı sonrasında aynı salonda hazırlanan 15 Temmuz köşesinde günün kahramanları ile hatıra fotoğrafı çektiren baba ve çocuklar daha sonra da okul bahçesinde hazırlanan panolarda birlikte resimlerini yaptılar. Yapılan bu resimler birkaç gün sonra anneler için sergilenecek.

Bu arada palyoçalar da çocukların yüzlerini boyarken bir yandan da balonlardan çeşitli şekiller oluşturarak çocuklara hediye ettiler.

Kahvaltı dolayısı ile bilgi veren Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu şunlari söyledi. “ beş yıldan beri düzenlediğimiz ve Babalarla çocukları kahvaltıda bir araya getirdiğimiz bu etkinliğimizi bu yıl da düzenliyoruz. Etkinliğimize bu yıl tüm sınıflarımızdan 145 öğrencimiz ve babaları katılıyor. Bu proje ile amacımız babalar ve çocuklarımızın güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak, kahvaltı sonrası babaların çocukları ile birlikte yaptıkları resimleri bir sergide annelere göstereceğiz. Kahvaltıya katılan her kese ve de emeğpi geçen öğretmen ve personelime teşekkür ediyorum”

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/100004099367404/videos/1002495406563762/

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ