Vefat
Giriş Tarihi : 07-09-2016 17:41   Güncelleme : 07-09-2016 17:41

HERKESİN AYTEN ABLASI GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Akyazı Buğdaylı Mahallesinde ikamet eden, istisnasız yediden yetmişe herkes tarafından

HERKESİN AYTEN ABLASI GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Akyazı Buğdaylı Mahallesinde ikamet eden, istisnasız yediden yetmişe herkes tarafından sayılan ve sevilen Ayten Yılmaz’ın (83) vefatı ailesi kadar kendisini tanıyan herkesi derinden üzdü. Duyulan üzüntüyü evinin bahçesinde helallik alınırken Kafkas Derneği Sakarya Şubesinin eski başkanlarından Mecdi Cengiz dile getirdi ve Cengiz konuşmasında “O hepimizin ablasıydı. Annesiydi. Büyüğüydü. O bir iyilik meleğiydi. O tam bir ifadeyle Osmanlı kadınıydı. Vefatı çocukları ve yakınları kadar bizleri de derinden üzmüştür. Ona olan haklarımızı sonuna kadar helal ediyoruz ama asıl o değerli büyüğümüz bize hakkını helal etmeli. Çünkü hakkı olmayan kimse yoktur diye düşünüyorum” dedi.

Duası Emekli Müftü Fehmi Ercan tarafından yapılan Ayten Yılmaz’ın cenazesi camiye götürüldü ve burada öğle namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından aile mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi.

Taziyeleri kabul eden çocukları Oktay, Atay ve Ayhan Yılmaz bir taraftan cenazelerine katılanlara teşekkür ederken diğer taraftan da annelerinin vefatı nedeniyle büyük üzüntü içinde oldukları gözlendi.

Düzenlenen cenaze törenine MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Yılmaz ailesinin yakınları ile civar İlçe ve köylerden gelen hayli kalabalık cemaat katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ