Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 08-06-2016 01:22   Güncelleme : 08-06-2016 01:22

BÖYLE HOCA HERKESİ BAŞINA

Akyazı’da Kamil Özdağ denildiğinde akla ilk olarak onun başarılı

BÖYLE HOCA HERKESİ BAŞINA

Akyazı’da Kamil Özdağ denildiğinde akla ilk olarak onun başarılı sporculuk hayatı ve sonra da yetiştirdiği öğrencileri gelir.

Kamil Özdağ güreş sporu için adeta kendini feda eden bir ustadır. O sporculuk hayatında öğrendiklerini, yaşadıklarını ve güreş sporunun tüm inceliklerini yetiştirdiği yüzlerce talebesine öğreten, dürüstlük abidesi bir isimdir.

Ülke genelinde yapılan şampiyonalara yetiştirdiği öğrencileri ile katılabilmek için umduğu ve beklediği yerlerden destek bulamaması halinde çoğu zaman kendi imkanları ile o şampiyonalara ekibi ile birlikte giden Kamil Özdağ, geçen hafta içinde Akyazı’da gerçekleşen ve kendisinin de katıldığı Akbalık Ayşecik güreşlerinin tanıtım toplantısında güreş ağası İdris Caymaz ve Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından hem kendisi hem de ülke genelinde yapılan şampiyonalarda derece yapan öğrencileri altın takılmak suretiyle ödüllendirilmişti.

Kamil Özdağ’da aynı toplantıya davet edilen ve hem ağa İdris Caymaz hem de Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından ödüllendirilen başarılı sporcularına kendisi de birer küçük altın hediye ederek onların başarısını kutladı.

Bu olayı yakından izleyenlerin ortak düşüncesi şuydu “Böyle hoca herkesin başına” Gerçekten de doğru bir tespitti.

  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ