Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 09-02-2016 13:22   Güncelleme : 09-02-2016 13:22

AKBALIK GÜREŞLERİ TEMMUZ AYINDA YAPILACAK

Güreş ağası Akyazılı iş adamı İdris Caymaz tarihi Akyazı

AKBALIK GÜREŞLERİ TEMMUZ AYINDA YAPILACAK

Güreş ağası Akyazılı iş adamı İdris Caymaz tarihi Akyazı Akbalık güreşlerinin bu yıl 10 Temmuz günü yapılacağını açıkladı.

Güreş ağası İdris Caymaz, Yağlı Güreş Federasyonu Marmara Bölge Sorumlusu Bahattin Aydın’ı ziyaret ederek bu yıl ki Akbalık güreşleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşme sonunda bir açıklama yapan İdris Caymaz, olumlu bir görüşme yaptık ve bu görüşmede Akbalık güreşlerinin Temmuz ayında yapılmasına ilişkin görüş birliğine vardık dedi.

MÜTHİŞ BİR ORGANİZASYON PLANLIYORUM

İş adamı ve Akbalık güreşleri ağası İdris Caymaz, bu yıl ki güreşlerin mükemmel bir organizasyonla gerçekleştireceklerini ve bu konuda ki çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi. Yapılacak olan tarihi güreşlerimize ünlü başpehlivanların gelmesini sağlamak amacıyla şimdiden onlarla temasa geçtiklerini de söyleyen Caymaz, bu yıl ki güreşlerimiz o kadar mükemmel olacak ki, yağlı güreş sev erler bu yılki güreşleri asla unutmayacaklar ve anılarını geleceğe taşıyacaklardır dedi.

SAKARYASPOR SEVDALISI

Akyazılı İş adamı ve tarihi Akbalık güreşleri ağası İdris Caymaz, aynı zamanda bir SAKARYASPOR  sevdalısı. Fırsat buldukça Çorlu’dan gelerek Sakaryaspor maçlarını izleyen İdris Caymaz, bizim için çok şey ifade eden SAKARYASPORUMUZ bugün bulunduğu ligden bir an önce kurtulmalı ve hak ettiği ve layık olduğu süper lige dönmelidir. Takımımızın süper lige dönmesi demek, Sakarya şehrimizin de çağ atlaması anlamına gelir. Onun için bu güzide takımımızı süper ligde görmek için adeta can atıyorum dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ