Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 27-07-2015 23:38   Güncelleme : 27-07-2015 23:38

ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA’DAN AÇIKLAMA

7 Temmuz 2015 tarihinde yapılan ASKF Genel Kurulunda seçimlerde

ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA’DAN AÇIKLAMA

7 Temmuz 2015 tarihinde yapılan ASKF Genel Kurulunda seçimlerde , kulüpler benim başkanlığımda oluşturduğumuz yönetimi tercih etmiştir. Yönetim kurulumuz kulüplerimize en güzel hizmeti vermek için çalışmalara başladık. Daha yolun başındayız Aldığımız kararları hayata geçirdik. Neticelerini sizlerle paylaşacağız.  Öncelikle bilgi kirliliğine yol açan konulara değinmek istiyorum.

Federasyonumuzun faaliyetlerini ve basın açıklamalarıno bundan böyle ASKF’nin resmi web sitesinden duyuracağız.

Federasyonumuzda şuanda 2 görevli arkadaşımızın dışında personelimiz yoktur. Basın danışmanı ve koordinatör diye bir görev söz konusu değildir.

Sakarya’nın amatör futbolunu taban birlikleri ile beraber koordina ederek sevk ve idare edeceğiz. Her kurula federasyon temsilcisi atanacaktır. Koordineyi bu arkadaşlarımız sağlayacaklardır.

Federasyonumuzu kurumsallaştırma adına kararları alacağız. Yürütme kurulu çalışmalarını her ay sonu yönetim kuruluna rapor edilecektir.

Kulüplerimize maddi kaynak aktarmak içinde çalışmalara başlayarak, başta sponsorluk olmak üzere tüm girişimlerimiz devam etmektedir. Bu çalışmalar tamamlandığında federasyonumuzun koyduğu kriterlere uyan kulüplere ekonomik yardım yapılacaktır. Bilirsiniz ki Amatör spor şehrimizin en büyük bacasız fabrikasıdır. Yeni açılan fabrikalarda hemen kara geçemeyebiliyorlar. Bu nedenle bize de zaman gerekiyor.

Federasyon seçimlerinde siyasi idareye karşı yaptığımız espri sylemler, seçimi kaybeden yöneticilere malzeme olmuştur. Ancak bu karalama kampanyası başarılı olamayacaklardır.

Kurduğumuz komisyon 2014 Yılı temmuz ayından itibaren yaptığı mali inceleme sonucunda oluşan usulsüzlükleri rapor halinde yönetim kuruluna sunmuşlar ve yönetim kurulumuzda bu doğrultuda karara vararak yargıya intikal ettirilmesine karar verilmiştir.

Bundan böyle geçmiş ile ilgili hiçbir söylemin önemi kalmamıştır. Bu ilk basın toplantımızdır. 2. basın toplantısında kulüplerimize ve basınımıza daha geniş ve aydınlatıcı bilgiler verilecektir.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ