Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 29-04-2015 16:35   Güncelleme : 29-04-2015 16:35

MHP AKYAZI’DA DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI İLE SEÇİM KAMPANYASINI BAŞLATTI

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba Akyazı’da birlik kahvaltısı düzenleyerek

MHP AKYAZI’DA DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI İLE SEÇİM KAMPANYASINI BAŞLATTI

seçim kampanyasını başlattı. Kahvaltıya Muhtarlar ve Sivil toplum kuruluşları temsilcileri tam kadro katıldılar.

Kenan Sofuoğlu Aile Parkında düzenlenen kahvaltıya katılımın yoğun olması MHP Akyazı Teşkilatını memnun etti.

Kahvaltı sonrası MHP İlçe Başkanı Doğan Eroğlu bir konuşma yaparak davetlerine katılan konuklara teşekkür ederek sözü MHP Akyazı Millet Vekili Adayı Zihni Açba’ya bıraktı.

MHP Sakarya Milletvekili adayı Zihni Açba Davetimize icabet edip buraya gelen siz ağabeylerime sonra kardeşlerime teşekkür ediyorum, bu kahvaltımızın amacı uzun uzun siyaset konuşup tartışmalar yapmak değildir. Bu kahvaltımızdaki asıl niyetimiz, çıktığımız bu yolun başında tekrar bir arada olup eş, dost, arkadaş ve aile ortamı içerisinde bir sohbet imkânı bulmaya yöneliktir dedi.

Açba Niyet edip çıktığımız bu yolda olurda başarıya ulaşırsak bütün samimiyetimle söylüyorum ki, ilçemizde hatta köylerimizde ağrıyan başın, ağrıyan dizin sesini en iyi duyabilecek kişi benim, buradan duyulan muhtarın sesi aynı şiddetle Ankara’da duyması gereken kulağa ulaşacaktır bundan emin olabilirsiniz.

Özet olarak ben sizlerin, yani milletin vekili olmaya talibim eğer bu talebime cevap verir desteklerinizi bizden esirgemezseniz ve Yüce Rabbim müsaade ederse bu yola çıktık, Allah yolumuzu bahtımızı açık eder inşallah 7 Haziran seçimleri milletimiz devletimiz için hayırlı olur inşallah diyorum. Tekrar buraya teşrifleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Toplantıda sivil toplum kuruluşları adına Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar ve STK’lar adına Tuhafiyeciler odası başkanı İsmet Öztürk söz alarak Akyazılı vekil istemiştik Siyasi partiler yaptıkları çalışmalarda bizim bu isteğimize karşılık verdi. MHP ise Zihni Açba’ya 1.sıradan, CHP de Elif Başer’e 5. sıradan listesinde yer verd. Akyazılı Vekil istiyoruz çabalarımızdan bu sonuç çıktı. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz dediler.

Kahvaltıya MHP İlçe Teşkiları ve partililerin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Başer, MHP İlçe Başkanı Doğan Eroğlu, CHP Millet Vekili Adayı Elif Asiye Başer, Muhtarlar derneği Başkanı Bekir Durmuş ve Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYUN: https://www.facebook.com/100004099367404/videos/689929354487037/

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ