Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 14-03-2015 21:22   Güncelleme : 14-03-2015 21:22

SÜPERSİNİZ ÇOCUKLAR

1 Amatör ligi C Gurubu lideri Alaağaç Spor Akyazı Atatürk Stadında

SÜPERSİNİZ ÇOCUKLAR

Hendek Dereköy Spor ile karşılaştı. Son maçına 8 Puan önde girerek Şampiyonluğu garantileyen Alaağaç Spor rakibi Hendek Dereköy Spor’u da 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek resmen Şampiyon oldu.

Maç öncesi ve Maç sonrası Akyazı Atatürk Stadında çeşitli etkinlikler yapıldı.Stad yeşil beyaz süslenirken yerel sanatçılar konser verdiler,Alaağaç Spor sahaya çıkarken rakibi Hendek Dereköy Spor alkışlarla tempo tuttular,Alaağaç Spor kaptanı Şener Hakemler ve misafir Takım kaptanı ve Antrenörüne Çiçek takdim etti.idareciler Davul zurna eşliğinde Çiftetelli oynadılar. Kalabalık bir seyirci önünde oynanan maçta 5  gol vardı.

2 Hafta önce şampiyonluğunu garantileyen Alaağaçspor’a Şampiyonluk kupasını belediye başkanı Hasan Akcan, ASKF başkanı Yılmaz Kuzey ve ilçe Emniyet müdürü Murat Bal tarafından verildi.

Şampiyon Alaağaç Spor Futbolcularına madalyaları belediye başkanı Hasan Akcan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, ASKF başkanı Yılmaz Kuzey, MHP ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, Dokurcun eski belediye başkanı Ruhi Yılmaz, Altındere eski belediye başkanı Mehmet Çakmak verdiler.

Saha Akyazı Atatürk

Hakemler: Semih Kahraman***Utku Kocaer***Ozan Gürleyik***

Alaağaç Spor

Şener*** Ugur*** Sergen*** Yavuz*** Gökhan***(Berkay***) Ertan**** Muhammet***(Atakan***) Faruk***(Oguzhan***) Cemil*** Oktay*** Alperen***

Ant: Ahmet Birinci

Hendek Dereköy Spor

Mustafa** Umut** Gökhan** Enes A.**(Enes)Mevlüt** Eyüp** Samet** Murat** Rıdvan**(Beytullah**) Mustafa**(Emre**) Kayahan***

Ant:Hasan Zandolu

Goller: Dk. 25-48 Erkan,Dk.46-71 Oguzhan, Dk.90+1 Atakan (Alaağaç Spor)

 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

1.Amatör Küme’de son hafta maçları oynandı. Nefes kesen maçlar sonunda Karapürçekspor, Ferizli Karadenizspor, Alaağaçspor ve Hendek Akovaspor gruplarını şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig’e yükseldi.

Karapürçek Süper Lig’de

1.Amatör Küme D Grubu’nun lideri Karapürçekspor’un son hafta Karaman Stadı’nda oynaması gereken Yeşiller Gençlik karşılaşmasına rakibi gelmedi. Bu sonuçla müsabakayı 3-0 hükmen kazanan Karapürçekspor grubunu 54 puanla şampiyon olarak tamamlayarak adını Süper Lig’e yazdırdı. Maça çıkmayan Yeşiller Gençlik ise ligden düşen ikinci takım oldu. 

Alaağaç kupasını aldı

1.Amatör Küme C Grubu’nda ismini Süper Lig’e yazdırmayı başaran Alaağaçspor son maçında Kuzuluk Stadı’nda Hendek Dereköy’ü ağırladı. Şampiyon etkili bir oyun sonunda maçı 5-0 kazanmayı başardı. Müsabaka sonunda Alaağaçspor kupasını alarak taraftarları önünde şampiyonluk turu attı.

F.Karadeniz şampiyon

1.Amatör Küme B Grubu’nun lideri Ferizli Karadenizspor taraftarı önünde son maçına Yuvalıdere önünde çıktı. Rahat bir futbol ortaya koyan lider, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 8-0 geçti. Aldığı galibiyetle şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig’e adını yazdıran Ferizli Karadenizspor’da maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Akovaspor hedefe ulaştı

1.Amatör Küme A Grubu’nda zirvede yen alan Hendek Akovaspor gruba evinde oynadığı Akçayspor maçıyla son verdi. Rakibine üstün bir futbol sonunda sahadan sonuçla galip ayrılan Hendek Akovaspor şampiyonluk özlemine son verdi. İsmini Süper Lig’e yazdıran Akovaspor’un sevinci görülmeye değerdi.

 Kalaycı lidere kaybetti

0-1

Bölgesel Amatör Lig’de prestij maçlarına çıkan Kalaycıspor, evinde grubun lideri Düzcespor’la karşılaştı. 90 dakika boyunca orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada konuk ekip ilk yarıyı 44.dakikada Uğur Gedik’in golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Kalaycıspor aradığı eşitlik golünü bulamayınca taraftarı önünde sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

-----------------------

Son bilet baraja kaldı

1.Amatör Küme B Grubu’nda Play-Off’a kalacak ikinci takımı baraj maçları belirleyecek. Grubun son haftasında Karaaptiler Akınspor’u 3-0 ile geçen Geyvespor ile Tekspor’u 5-1 ile geçen Hacımercanspor baraj maçı oynayacak. Grubu aynı puanda tamamlayan ikili averajları da aynı olan Geyvespor ile Hacımercanspor 18 Mart Çarşamba günü 20.00’da Erenler Stadı’nda son biletin sahibi olmak için kozlarını paylaşacak. 

 ----------------------------------

Akyazıgücü Play-Off’ta

3-0

1.Amatör Küme A Grubu’nda Akyazıgücü, grubun son maçında Pazarköy Sahası’nda Büyükdere Şahinspor’la karşılaştı. Play-Off’e kalması adına mutlak galip gelmesi gereken Akyazıgücü, rakibini 3.dakikada Ekrem,  55. dakikada Mehmet ve 83.dakikada Okan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Akyazıgücü ve Büyükdere Şahin kol kola Play-Off’a yükseldi.

----------------------------

Düşenler belli oldu

1.Amatör Küme’de 22 haftalık heyecan sonunda düşen takımlar belli oldu. Buna göre A Grubu’nda Akyazıspor ile Yeni Alandüzüspor, B Grubu’nda Harunusta, Kızılkayaspor, C Grubu’nda Taraklıspor ile Kocaali Sahil, D Grubu’nda Yeşiller Gençlik ile Cihadiyespor 2.Amatör küme’ye düştü.

 Toplu sonuçlar

Hendek Boğaz-As Kuzuluk: 1-2

Aşağı Kirazca-Karasu Kültür: 1-1

Yeşiller Gençlik-Karapürçek: 0-3 (H)

Taşkısığı-Limandere:

Hendek Akova-Akçayspor:  5-0

Hendek Gençlik-Akyazıspor: 3-0

Kızılkaya-Sapanca Kurtköy: 0-3

Ferizli Karadeniz-Yuvalıdere: 8-0

As Arifiye-Kaynarca: 3-0 (H)

Çamlıca Belde-Çaybaşı Bekirpaşa: 0-3

Pazarköy Eğitim-Kuzuluk: 1-1

Akyazıgücü-Büyükdere Şahin: 3-0

Harbişspor-Sarıcalar: 5-0

Nuriosmaniye-Pamukova:

Hacımercan-Tekspor:  5-1

Geyvespor-Karaaptiler Akın: 3-0

Alaağaçspor-Hendek Dereköy: 5-0

Çınarlık Gençlik-Yıldırım: 3-0

Altındere-Çaykışlaspor: 0-3

Bayat-Harunusta: 3-0

,

4

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ