Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 15-12-2014 00:44   Güncelleme : 15-12-2014 00:44

BADMİNTON SPORU’NUN AĞIR TOPLARI ADNAN BAK’IN MİSAFİRLERİ İDİ.

Sakarya ve Akyazı’da Badminton sporunun önde gelen isimlerinden Paris Orta Okulu Beden eğitimi öğretmeni Adnan Bak

BADMİNTON SPORU’NUN AĞIR TOPLARI ADNAN BAK’IN MİSAFİRLERİ İDİ.

bu  akşam Badminton Federasyonu Başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Badminton milli takım antrenörlerini Altındere Altıparmak alabalık tesislerinde ağırladı.

 Pazar günü İstanbul’da yapılan Uluslar arası Badminton şampiyonasından Ankara’ya dönerken Akyazı’ya uğrayan Badminton federasyonu başkanı Murat Özmekik, Federasyon Genel Sekreteri İsa Ayan, As Başkan Akjif Sıtkı Esen, Milli takım antrenörleri Şule Özmekik,  Fatih Kaymaz ve Hakan Avcı, Milli Sporcu Avrupa 3.sü Büşta Ünlü ve Eğitim dairesi görevlilerinden Hakan Burakcan  kendisine ziyarete gelen Badminton sporunun önde gelen isimlerini bırakmayarak Altındere Altıparmak tesislerinde bir akşam yemeği verdi.

 Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Belediye Meclis üyesi Alim Gül ve Antrenör Sait Okur’un da katıldığı yemek oldukça samimi ve verimli geçti.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik Adnan Bak’ın Badminton sporuna olan katkılarını ve başarılarını yakından takip ettiklerini ve kendisini bu dalda Türkiye’nin her tarafında tanındığını belirterek ondan daha çok yararlanmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın Akyazı’da Badminton sporunu gelişmesi için bir salon yapması halinde Akyazı’da Antrenör kursu, Badminton eğitimi dahil her türlü yardımı yapabileceklerini de söyleyen Federasyon başkanı Özmekik Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Hasan Akcan’a bir çift Badminton raketi hediye etti.

 Belediye Başkanı Hasan Akcan da konuşmasında bir yıl içinde Akyazı’ya bu tür sporların da yapılacağı bir salonu hizmete açacaklarını belirterek sizleri ilçemde ağırlamaktan dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim dedi.

 Badminton sporunun üst düzey yetkilileri topluca çektirilen hatıra fotoğrafının ardından kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar. 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN; https://www.facebook.com/video.php?v=603218356491471

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ