Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 21-10-2014 20:26   Güncelleme : 21-10-2014 20:26

AKP’DE İLÇE BAŞKANLIĞI YARIŞI. ADAY SAYISI ALTIYA ÇIKTI

İlçe başkanı Fevzi Bora, İnşaat Mühendisi Cevdet Akbaş,

AKP’DE İLÇE BAŞKANLIĞI YARIŞI. ADAY SAYISI ALTIYA ÇIKTI

Eczacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Demirtaş, İş adamı Keramettin Öztürk ve gazeteci Ferhat Sağlam’dan sonra şimdi de İş adamı Abdullah Mert yapılacak olan İlçe kongresinde İlçe başkanlığına aday olduğunu düzenlediği sabah kahvaltılı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

 Abdullah Mert basın toplantısında İlçe başkanlığına neden aday olduğunu şöyle açıkladı “AKP’nin kuruluşundan beri üyesiyim. Bugüne kadar partimin yılmaz savunucusu ve neferi olarak çalıştım. Önümüzdeki dönemde yapılacak çok iş var. Ekibimle ve Belediye başkanımız ve onun ekibiyle birlikte İlçemizi şaha kaldırmak zorundayız. Eğer talep ettiğim İlçe başkanlığı görevine partimin genel merkezi tarafından layık görülmem halinde tüm teşkilatlarla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde dostluk ve güven ekseninde hizmet yapmayı ibadet sayarak çalışacağım.”

16 Kasım 2014 tarihinde yapılması planlanan AKP Akyazı İlçe başkanlığına aday olan Abdullah Mert 1973 Akyazı doğumlu olup Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Evli ve üç çocuk babasıdır.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ