Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 13-10-2014 17:33   Güncelleme : 13-10-2014 17:33

YAŞAR ZIMBA ASKF BAŞKANLIĞINA RESMEN ADAY

Hüseyin Kama’nın vefatı ile boşalan ASKF başkanlığına talip olan Yaşar Zımba

YAŞAR ZIMBA ASKF BAŞKANLIĞINA RESMEN ADAY

olağanüstü genel kurul için dün ASKF başkanlığına müracaat dilekçesini verdi.

Yasa gereği yeterli olan imzadan fazlasını topladığını söyleyen Yaşar Zımba, topladığım imzalara havi liste ile birlikte müracaat dilekçemi ASKF başkanlığına verdim. Yine yasa gereği ASKF yönetiminin benim müracaatım üzerine olağanüstü genel kurul için karar alıp Federasyonu seçime götürmesini bekliyoruz dedi.

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha vurgulayan Yaşar Zımba, ekibiyle birlikte iş başına geldiğinde sevgi ve saygının ön planda olduğu sorunsuz bir federasyon için kolları sıvadıklarını söyledi ve şu anda iş başında olan yönetim yasa gereğini yerine getirerek hiç zaman geçirmeden olağanüstü genel kurul kararı alıp tüm takımları ve amatör spor camiasını rahatlatmalıdır dedi.

Camianın artık birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunun da altını çizen Yaşar Zımba, ekibimle birlikte iş başına geldiğimizde amatör sporumuza ve takımlarımıza tüm güzellikleri yaşatmak için biz hazırız. Bunun temini içinde olağanüstü genel kurul yapmamız şart. Federasyon yetkilileri de yasa gereğini hiç zaman geçirmeden mutlaka yerine getirmeli. Bunu kendilerinden bekliyoruz diyerek açıklamasını tamamladı

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ