Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-10-2014 23:43   Güncelleme : 01-10-2014 23:43

BELEDİYEDEN ESNAFA BAYRAM HEDİYESİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan önümüzdeki günlerde

BELEDİYEDEN ESNAFA BAYRAM HEDİYESİ

idrak edeceğimiz kurban bayramıyla ilgili olarak esnafın daha rahat hizmet vermesi, halkında daha güzel hizmet alabilmesini sağlamak için zabıta müdürlüğüne verdiği talimat doğrultusunda trafiğe kapalı alanlarda ürünlerini sergilemek üzere belirlenen dükkan sınırlarını aşarak mamullerini çok daha fazla sayıda sergileye bilecek.

Bu yıla özel olarak ta; her yıl arife(Cuma)  günü açılan semt pazarımızın açılmaması kararı da Başkan Akcan tarafından verilmiştir. Akyazılı Esnafının kazancının artırılabilmesi hususunda çalışmalarını sürdüren Başkan Akcan Cuma günü açılması düşünülen semt pazarını açmama kararı vermiştir. Halkımızın mağdur olmaması ,esnafımızın da   ürün tedbiri alması gerektiğini belirtmiştir.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Biz idarecilerin görevi huzuru, güvenliği, düzeni ve adaleti sağlamaktır.Yine bu doğrultuda halkımızın mağdur olmaması ,esnafımızın halkla daha rahat bütünleşe bilmesi için bayrama özel ,bayram mühletince esnaf ürünlerini dükkan önlerinde, güvenliği tehdit etmeden, düzene aykırı olmamak şartıyla belirlenen sınırları aşabilme imkanı sağlamış bulunmaktayız. Bu sözlerime ek olarak  bayramın öncesi de sonrası da ülkemize ve ilçemize huzur getirmesini cenabı Allah'tan temenni ediyor, esnaf kardeşlerime bol kazanç ,halkımızda bereket diliyorum  "dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ