Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 03-09-2014 00:59   Güncelleme : 03-09-2014 00:59

ASKF Başkanlığına aday olan Yaşar Zımba

ASKF Başkanlığına aday olduğunu daha önce açıklayan Yaşar Zımba, iş başında olan yönetimin seçimin normal zamanda yapılması konusunda görüş beyan etmesi üzerine harekete geçen ve imza

ASKF Başkanlığına aday olan Yaşar Zımba

YETERLİ İMZAYI TOPLADI

ASKF Başkanlığına aday olduğunu daha önce açıklayan Yaşar Zımba, iş başında olan yönetimin seçimin normal zamanda yapılması konusunda görüş beyan etmesi üzerine harekete geçen ve imza toplamaya başlayan Akyazılı Yaşar Zımba 105 imzanın yeterli olmasına rağmen 217 imza toplayarak birkaç gün içinde ASKF yönetimine müracaat edip genel kurulu olağanüstü toplantıya çağırmaya hazırlanıyor.

NEDEN ADAY OLUYORUM

Yaşar Zımba 2 dönem başkanlık yaptığı ASKF’ye bir kez daha neden başkan olmak istediğini şöyle açıkladı “ Sakarya’da amatör sporu şaha kaldırmak, iyi sporcular yetiştirip Sakaryaspor’un alt yapısını güçlendirmek, herkesi kucaklamak, takımlar arasında birlik, beraberlik bağını oluşturmak ve geliştirmek, dostluk ve kardeşlik köprülerini kurmak, kulüplerin ekonomik sıkıntılarını bertaraf etmek”

ZEKİ TOÇOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Büyükşehir Belediye başkanımız Sakaryasporumuz başta olmak üzere amatör sporumuza büyük katkılar sağlamaktadır. Onun sağladığı katkıları ve yaptığı hizmetleri kimse inkar edemez. Kendisine Sakaryasporumuza ve amatör sporumuza katkılarından dolayı değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum diyen ASKF Başkan adayı Yaşar Zımba, eğer ekibimle birlikte göreve gelmem halinde eğerli başkanımızın yükünü hafifleteceğimizi herkesin bilmesini isterim. Toçoğlu’nun Büyükşehir Belediye başkanı olması Sakarya’da tüm spor dalları için büyük bir şanstır dedi.

Babam Hendek İlçemizde doğdu. Akyazı’ya geldi önce Kuzuluk’ta sonra da Taşburun’da oturdu,. Ben Taşburun’da büyüdüm. Annem Karasulu. Geyve ve P.Ova dışında her ilçede futbol oynadım, antrenörlük yaptım. O nedenle ben sadece Akyazı’nın değil bütün ilçelerin adayıyım çünkü her ilçede benim hizmetim var diyen Yaşar Zımba, Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan başta olmak üzere birçok İlçe belediye başkanları ile spor kulüplerinin desteğini aldığını, göreve gelmesi halinde el birliği ile çalışacaklarını ve B.Şehir Belediye başkanı Toçoğlu’nun amatör sporla ilgili yüklendiği yükü hafifleteceğini söyledi.

 

Oluşturacağım ekibimle birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza gönülden inanıyorum diyen Yaşar Zımba, hakemler, antrenörler, saha komiserleri gibi amatör  sporun tüm katmanlarını birleştireceğini, onlarla birlikte amatör sporu doruğa taşımaya kararlı olduğunu söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı “ Büyükşehrimizin değerli başkanı Zeki Toçoğlu’nun Sakaryasporumuza ve Amatör Spor kulüplerimize verdiği desteği asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. ASKF Başkanı ve yöneticisi olarak amatör sporumuza hizmet edenleri de asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Her zaman Zeki başkanımızın yanında olacağız ve kendisine destek vereceğiz.  Kardeşlik, Sevgi ve Saygıyı daima ön planda tutacağız”  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ