Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 30-07-2014 00:18   Güncelleme : 30-07-2014 00:18

AKP’DE BAYRAMLAŞMA

İktidar partisindeki bayramlaşma bayramın ilk günü

 AKP’DE BAYRAMLAŞMA

 parti binasında yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmaya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’da katıldı.

İlçe Başkanı Fevzi Bora, düzenledikleri bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür etti ve herkesin bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da konuşmasında bayramların birleştirici özelliği olduğunu ifade ederek, idrak etmekte olduğumuz ramazan bayramımızı da aynı duygular içinde kutluyoruz dedi.

Dünya genelinde ve özellikle de Gazze’de yaşanan dramın bir insanlık ayıbı olduğunun altını çizen Akcan, inşallah kısa sürede akan kan durur ve orada yaşamakta olan Müslüman kardeşlerimiz rahata ve huzura kavuşur dedi.

Göreve geldikten sonra var olan sorunları aşmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını anlatan Akcan, tsunami bile önce küçük dalgalar halinde gelir sonra büyür. Bizde kalıcı hizmetler getirerek büyümek istiyoruz ve bu düşünce içinde çalışıyoruz dedi ve herkesin bayramını kutladı.

Son olarak kürsüye Milletvekili Ali İhsan Yavuz geldi. Yavuz, Mecliste yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve son olarak üzerinde çalıştıkları torba yasa da ne var ne yoku anlattı ve muhalefete çatarak, onlar her zaman olduğu gibi çıkardığımız yasaların getirisine götürüsüne bakmadan hayır demeyle alışmışlar dedi ve muhalefetin engelleme gayretlerine rağmen mecliste iktidar gurubu olarak önemli kanunlara imzalarını attıklarını söyledi ve yeter ki sizlerin desteği böyle sürsün, bizler de gece gündüz demeden size hizmet etmeyi sürdürelim dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ