Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

KÜÇÜK ERKEKLERDE İNÖNÜ, YILDIZ ERKEKLERDE DE MADANOĞLU ŞAMPİYON

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile

KÜÇÜK ERKEKLERDE  İNÖNÜ, YILDIZ ERKEKLERDE DE MADANOĞLU ŞAMPİYON

 İlçe spor Müdürlüğü işbirliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Ortaokullar Küçük erkekler ve Ortaokullar Yıldız erkekler arasında düzenlenen futbol karşılaşmaları sona erdi.

Yıldız Erkeklerde Madaoğlu Ortaokulu şampiyon olurken, Küçük Erkeklerde de  normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonrası Kabakulak ortaokulunu yenen İnönü ortaokulu şampiyon oldu.

3 Nisan tarihinde başlayan ve 11 takımın 3 gurupta mücadele ettiği Küçük erkekler de 2.liği Kabakulak orta okulu ve 3.lüğü de Madanoğlu orta okulu elde etti.

Yıldız Erkekler  de 9 takım 2 gurupta mücadele etti. Bu kategoride Madanoğlu ortaokulu ile Altındere Ali Altıparmak Ortaokulu arasında oynanan final maçı nefesleri kesti. Madanoğlu takımının üstünlüğü ile geçen müsabakada rakibini Ahmet (3) ve Ömer Faruk’un attığı gollerle  4-0 yenen Madanoğlu 2014 yılının şampiyonu oldu. Bu gurupta Altındere Ali Altıparmak Ortaokulu 2. ve İnönü Ortaokulu da  3. oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi. Küçük erkeklerde 1. İnönü Ortaokuluna kupasını okul Müdürü Recep Furuncuoğlu 2. ve 3. Kabakulak ve Madaoğlu takımlarına da İlçe Spor Müdürü Metin Yılmaz verdi.

Yıldız erkeklerde Şampiyon takım Madanoğlu Orta okuluna kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Yücel, 2. Altınder Ali Altıparmak  takımına Madnoğlu Ortaokulu Müdürü Dursun Ali Yaman ve 3. İnönü Ortaokuluna Ali Altıparmak Ortaokulu Müdürü Murat  Karaman verdi.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı